@ Awana Kijai

Tuesday, August 10, 2010

Esok kami akan bergerak ke Kedah, lepas balik dari Kedah kami sekeluarga akan pergi ke Kerteh. Ikut Ayah outstation. Ayah booking hotel kat awana Kijai. Best tak eh kat sana? Dah la bulan puasa. Tak dapatla jalan-jalan cari makan. Ada ke orang Kerteh kat sini? Kalau tidur situ mana PARAM (pasar ramadhan) yang best ye?


Haii jalan-jalan time puasa la pulak ye. Nampak gaya Ibu duduk jelah dalam bilik sampai Ayah balik kerja. Barula boleh bawa Ammar mandi pantai ke apa. Harap-harap kat sana ada Internet. Kalau tak bersawang la BabyIbu ni. Huhu.

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

BIONIC WOMEN said...

Awana kijal kerteh x tau ler ibu, kalau yg kat Cherating tu tau ler..pernah praktikal jap kat situ.
Selamat bercuti ye ibun family...

MuniQazrina said...

Seronok jgk kat Awana kijal, pantai cantik. sy penah stay sana, mkn pun best. Internet, ade. Selamat berpose n welcome to Trg..

Ain said...

selamat datang ke tempat ain....

rumah mil kat bandar baru kerteh, ain pulak kat paka ni...

pasar ramadhan kat tempat kami takde la meriah sangat...

kalau nak boleh datang ke pasar ramadhan bandar baru kerteh atau paka...

not bad la....

dah duk awana kijal nanti jangan lupa jenjalan ambik angin di pantai kemasik, best tau....

mama_mia4040 said...

salam, selamat dtg ke Awana Kijal ibu, cma tggl kat Kijal jgk, pantai kat sane mmg cantik, bazar ramadhan ada, cume tak semeriah mcm kat bandar besar..ape2pun, selamat semuanya

ApasH said...

awana kijal kire paling ok le area situ. Pernah stay sana 2x. Tapi x pernah le stay time pose. Kalo breakfast dia mmg best..mcm2 choices..x termakan sume..

Le Chevalier said...

bawak kayu golf sekali

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pernah gak stay kat awana kijal aritu, time hubby kije area situ tp bkn hotel, tp apartment die.. ok wat, ptg belh bw anak² ke pantai r pool.. ttg PARAM, sy lbh suke ke Chukai, tp jauh la sket ngan Awana tp mmg happening PARAMnya itu..

Ummi_Maryam said...

Salam..

Ada few times duduk kat Awana Kijal tu, ikut hubby outstation & stay situ.

Swimming pool best, ibu pon boleh masuk skali walaupun x pakai swimming attire..hehe..

Lagi satu, ada tmpt khas utk budak2 main. X sure la Ammar minat ke x. Ada bilik penuh bola2 kecil, slide, board games, n bole gak la nk guna main karom & pingpong.hhehe..

Biasa pegi time bukan Ramadhan la, jln ke kedai tu ok la..sbb x biasa mkn dlm hotel tu..hehe..

gmbr ada kot dlm blog saya..review dulu masa anak umur setahun

http://ummimsafiyyah.blogspot.com/2009/04/smartkids-playzone-awana.html

Enjoy ur trip there!
Take care

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop