@ BabyIbu Giveaway: Weego Bottles

Wednesday, August 18, 2010



Apa
BabyIbu Giveaway: Weego Bottles

Bila
18 Ogos 2010 sehingga 30 September 2010

Siapa
Pertandingan dibuka pada semua tak kisah yang ada blog atau tidak. Kalau yang takde blog boleh letak di FaceBook.

Bagaimana


Untuk yang ada blog

  • Tampal banner di atas di sidebar blog anda dan link ke entri ini.
  • Add WeegoBottles dalam bloglist anda.
  • Membuat review mengenai contest ini dengan tajuk BabyIbu Giveaway: Weego Bottles dan link ke entri ini.
  • Dalam entri anda, review pasal Weego Bottles dan nyatakan kelebihannya.
  • Anda boleh tulis entri dalam BI atau BM. Boleh tambah gambar dan sebagainya mengikut kreativiti anda.
  • Pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan WeegoBottles.

Untuk yang tiada blog

  • Review contest dan Weego Bottles serta letakkan banner dan link di newsfeed FB anda atau boleh buat entri di bahagian discussion (ini ikut syarat di atas) 
  • Pastikan anda mention dan link ke entri ini dan WeegoBottles.

Syarat umum

  • Harus penuhi semua syarat di atas untuk melayakkan anda dalam giveaway ini (Sila semak ye).
  • Dah siap semua, tinggalkan komen di entri ini beserta link ke entri/ FB anda.
  • Boleh hantar seberapa banyak entri yang boleh.


Hadiah
Hadiah-hadiahnya ialah:

Kategori A: Entri Terbaik (Pemenang dipilih berdasarkan kekreatifan entri)



2 Hadiah Utama: Satu botol Weego pilihan hati
3 Hadiah Saguhati: Voucher diskaun botol Weego 20%

Kategori B: Referral Terbanyak (Pemenang dipilih berdasarkan berapa ramai yang klik link anda)




2 Hadiah Utama: Satu botol Weego pilihan hati
3 Hadiah Saguhati: Voucher diskaun botol Weego 20%

Selamat sertai dan good luck semua!!!

33 kawan BabyIbu berkata-kata..:

yantz-yeem said...

salam...

nak join gaks...nnti kita wat entry nie..huhuhu x sabar...

sis jom jenguk entry terbaru di blog saya dan tolong tinggalkan komen yea dan tolong sy nak menang..thanks!!!

deena awanis said...

salam kak..

dah join..jemput laa lawat entry tu..

http://arvanees.blogspot.com/2010/08/baby-ibu-giveaway-weego-bottles.html

best laa give away ni..kalau ada syarat x ditepati, let me know yer..thanks..

syawalsimpsons said...

salam...saya pun dah join tau...

http://syawalsimpsons.blogspot.com/2010/08/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

nanti rerajin la terjah blog saya ye...

hopefully ada la rezeki bulan ni...ammmiinnn

Sue Lynnda said...

salam Ibu,

Selamat berpose

nak join jugak..

http://syurgakasih.blogspot.com/2010/08/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

Jemput-jemput datang yer..

Adyshariz said...

nak join, tapi tunggu hri minggu baru free kot..hehe..lepas raya cari ilham sambil mamam kuih raya..skrg ni beku + tepu pale ni, tapi nk gak botol comey ni..

nurulazham said...

salam yana..
nurul dah join..
WeeGo ada dlm list 'jom membeli belah'

http://nurulazhamsfamily.blogspot.com/2010/08/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

LisaVsKhusairi said...

salam kak...sy dh join,....terjah yekk...

http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/08/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

sorry kt entry sy xlh comment just tinggal komen kt chat box yekk

shazlis_xtrem@yahoo.com

Mama Balqis said...

salam,ini penyertaan dari saya

http://bluepinkbaby.blogspot.com/2010/08/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

BIONIC WOMEN said...

ibu saya join yer...
kalau x cukup syarat ibu bagitau ek..

http://violetgloves.blogspot.com/2010/08/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

mama zharfan said...

me dh join!

http://suzie284.blogspot.com/2010/09/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

CatlinaFly said...

Salam sy dah join..tq atas contest yg menarik!

http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/09/babyibu-giveaway-weego-bottles-idamanku.html

Adyshariz said...

Salam

Aisha dah join Contest ni juga, nanti check la apa yg patut..

link
http://adyshariz.blogspot.com/2010/09/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

Macih.. :-)

Momma Mia said...

Salam Yana... kami dtg join. jemput review.

http://alinalancontest.blogspot.com/2010/09/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

thanks

yatie chomeyl said...

salam yana,
i dah join jugak

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/09/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

Lissa Ahmad said...

Salam,

Saya dah buat entry untuk join, click link bawah ye:

http://shopaholissa.blogspot.com/2010/09/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

mama nia a.k.a yanti said...

da join..hikhikhik

http://belogmamania.blogspot.com/2010/09/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

yantz-yeem said...

salam...saya join jugaks...nie entry saya yea...cek-it-out!!!!

http://an2conway.blogspot.com/2010/09/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

Norazrani Maamin said...

salam...saya dah join...

nie linknya:

http://adzraonong.blogspot.com/2010/10/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

tq

AyuArjuna BiGoshh said...

salam....

ayu nak join ya

http://ayuarjuna.blogspot.com/2010/10/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

:)

kinna said...

saya join

n3 saya disini ye

bArdbOO said...

salam ibu..sy join yer...ini link nye..kalo ada yg kurang, bgtau yer.. =)
http://boo-bard.blogspot.com/2010/10/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

http://kokoadik.blogspot.com/2010/10/babyibu-giveawayweego-bottle.html

saya da join jenguk ye, tq

Wan Anie said...

InsyaAllah nak join this contest... comel jer botol susu tu... hihi ingat dulu tumbler :D

SyaAz said...

Salam...

Kiter pon dah join. Harap2 memenuhi syarat2nyer...kalau x, bagitahu yer...

jgn luper singgah umah kiter

http://awokskitercraft.blogspot.com/2010/10/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

ujee said...

SALAM...SAYA PUN NAK JOIN....SILA KLIK SINI....
http://ujee-ujee.blogspot.com/2010/10/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

Huda said...

salam kak,

sy join k :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2010/10/babyibu-giveaway-weego-bottle.html

nini cokelat celup2 said...

da join juga!!

http://cokelatcelup.blogspot.com/2010/10/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

haszuraidah ishak said...

salam..

saya join yer..entri autopublish jam 4.30 ptg 15hb oct..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

ibuDania said...

Sy pun dah join...walaupun agak lmbt tp x kira, nak join gak!!

Hehe... ni link sy:

http://ibudaniasofia.blogspot.com/2010/10/jom-kita-joinbabyibu-giveaway-weego.html

ummuabdullahsyaakir said...

Salam,kak...saya sama2 memeriahkan yea

http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com/2010/10/babyibu-giveaway-weego-bottles.html

ummuabdullahsyaakir said...

Baru saya perasan kotak komen akk dh btukar yea..

CatlinaFly said...

dah tamat ke kak contest ni?

BabyIbu said...

salam semua..

contest dah tamat ye....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop