@ Contest di BabyIbu

Tuesday, August 3, 2010

Berita terkini contest di BabyIbu. 

Pengumuman 1
Untuk contest bulan Ogos,  pihak Weego Bottle dah setuju nak sponsor hadiah. So pada sesiapa nak dapat Weego Bottle pilihan hati for free nanti boleh join ye. Contest ini akan dilancarkan pada minggu depan. Insyaallah.

Pengumuman 2
Contest BabyIbu Giveaway: Baby Ruffkins sampai 6 Ogos 2010. Sempat lagi nak masuk. Hadiah permainana menarik untuk anak anda.


Pengumuman 3
Ingat tak lagi Contest Si Comel Berbaju Raya? Ibu tengah pertimbangkan untuk adakan season 2 untuk raya tahun ini. Adakah korang bersetuju? Kalau ramai setuju, Ibu mungkin nak cari penganjur bersama sebab sibuk sangat nak uruskan. Lepas tu kena mula cari sponsor. Nanti kita bincang lagi di entri lain kalau ramai yang bersetuju contest ini diadakan kembali.

15 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Me_Lina said...

wah,... menarik tertarik... wajib join... ehheehehe

cik puan akish said...

besh2..mau ikot join juge..

Adyshariz said...

seronok2..nk join

mama zharfan said...

semua contest pun i setuju ajer hehehhe

Farra Dhelina said...

sy setuju! ;-)

shikin said...

bestnye ade contest lagi..
tp almaklumlah sy tak de blog..
mungkin pluang tu tak de..
ape2 pon best..

maszmadi said...

ape2 contest pon xper, bole jer, join jer, tp tu pon kalu qualified la kan.. hehe, mggu dpn ader contest baru.. nak join..

Momma Mia said...

Semua pun kami setuju jer...
InsyaAllah akan kami sokong 101%

BIONIC WOMEN said...

suka2 ada contest...nak join..
sokongan padu utk ibu

mamalieyna said...

item no.2..dah join ^_^..

setuju tuk contest baju raya tu..silalah adakan, sure kite join! ^_^

mamaEsya said...

bestnya if dapat menang weego tu....btw, thanks, yana...hadiah utk contest hr2 da dapat.....asyik lupe jek nak btau

Rugby rules said...

alam.akk,keenah here.missing that lil baby,n missing u too!cn u believe,i actually thought my infectious disease lecturer is ur identical twin?hehehe..may Allah showers HIS blessings on u n ur family..salam syg..

akmafaizal said...

semua orang suka klau dpt hadiah..insya allah yg mana sesuai, i join jer..hehe :P

BabyIbu said...

wah korang kalu contest laju je komen eh, ok2 insyaallah akan diusahakan..

BUNGA said...

contest lagi.. saya sukaaa!!! hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop