@ Demi Anak

Saturday, August 28, 2010

Sejak tengok cerita The Pacific dan Band of Brothers (cerita perang), Ibu selalu terbayang. Andai kata tiba-tiba negara kita dalam keadaan begitu (jauhkanlah Ya Allah), bagaimanakah Ibu nak selamatkan Ammar. Ibu tak nak Ammar jadi macam kanak-kanak dalam tv tu. Ibu akan buat everything untuk jauhkan Ammar dari sebarang perkara macam tu. 

Agaknya, bila dah jadi mak-mak dan ada anak ni, memang itulah keutamaan kita. Diri sendiri dah tak kisah. Anaklah nyawa. Biar tak makan dan tak pakai. Tapi kita nak semuanya sempurna untuk anak kita. Ini Ibu dapat dari email..just nak share di sini. 



P/s: Membuatkan kita tertanya, manusia apakah yang sanggup membuang anak yang mereka kandung dan lahir tanpa rasa belas pada anak itu. Huhu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop