@ LENO Warehouse Sales

Thursday, August 5, 2010


Pernah dengar LENO? Leno ni banyak cawangannya. Ada jual kasut, baju, beauty care dan macam-macam lagi. HQ Leno sekarang tengah buat warehouse sales. Ibu tak sempat nak pergi lagi. Bermula hari ni sampai Ahad. Lupa pula nak scan brochure die. Oh ya HQ Leno ni dekat rumah Ibu je. Insyaallah kalau sempat petang boleh la singgah - nanti Ibu update k.

Leno Warehouse Sale

Tarikh: 5 hingga 8 Ogos 2010
Masa : 10.00 a.m - 7.00 p.m
Tempat : Di Kota Damansara, B'dekatan dgn Uptown (Baru)
Wisma Leno, No. 3, Jalan TEknologi 3/1,
Taman Sains Selangor, Seksyen 3, PJU 5,
Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Sel.


7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

faisya said...

update yer..hmmm suka baca BabyIbu sebab byk jugak update shopping2 ni...

Lulu caldina said...

baru jumpa blog ni..

Adyshariz said...

suka tgk catalog leno,tp x penah beli lg brg dia..huhu

syawalsimpsons said...

waaahhh ni best ni...saya suka gak la beli barang leno ni..mmmm...nak ajak my mum la g nanti...

BIONIC WOMEN said...

kan best kalau still duk di KD...skang bile nak g area sana ase cam jauh jer..huhu..tapi macam nak terjah jerleno tu nnti..

Diarihatiku1976 said...

waduhhh... jauh plakkk.. kalo dekat dah terjah dahhh

best gift ever said...

Does any body know if industrial rideshop is having there ware house sale in Tempe is so then when is it?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop