@ Pemenang BabyIbu Giveaway: BabyRuffkins

Sunday, August 15, 2010

First of all nak minta maaf sebab lambat umumkan pemenang. Janjinya hari Jumaat tapi nak buat macam mana. Hari ni baru boleh access Internet. Pada awalnya nak guna Random.org untuk pilih pemenang. Tapi disebabkan Internet yang tak tercapai maka guna manual jelah. Menggunakan juri kecil aka Ammar. Oklah sebelum Internet terputus baik cepat-cepat.

 Kotak pemilihan


Tukang cabut undi dah bersedia


Hadiah pertama nombor 10: http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/07/babyibu-giveaway-babyruffkins.html


 Kedua pulak ye Ammar


Hadiah kedua nombor 14: http://suzie284.blogspot.com/2010/07/babyibu-giveaway-babyruffkins.html (memang ada ong la)

Ketiga pula

Hadiah ketiga nombor 25: http://violetgloves.blogspot.com/2010/07/babyibu-giveaway-babyruffkins.html

Keempat pula sayang


Hadiah keempat nombor 55: http://airisnaufal.blogspot.com/2010/07/baby-ibu-giveaway-babyruffkins.html


Juri dah penat

Hadiah kelima nombor 55: http://rosilahi.blogspot.com/2010/07/babyibu-giveaway-babyruffkins.html


Ok tq Ammar

Hadiah mana satu korang dapat. Itu misteri. Nanti sponsor akan hantar secara random juga. Sila email nama, alamat, no telefon dan link kemenangan korang kepada babyibu at gmail dot com. Tahniah semua!!! Pada yang tidak berjaya tunggu Weego contest ya.

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Syima Emi said...

memang kak suzie ni ada ong la.. selalu menang...

mama zharfan said...

tq ammar & liyana!!!
memang rezeki ramadhan ni :)
me dh email my details.
and this is entry on this winning ie my tq entry :

http://suzie284.blogspot.com/2010/08/rezeki-ramadhan-sudah-malifinallyme-won.html

note : to syima emi : tq dear for the kind words :)

Miza Yusof said...

tahniah kepada semua pemenang :)

BIONIC WOMEN said...

tq ibu dan ammar, kita menang tempat ke3..suker

best gift ever said...

i’ll be going back to my lovely hometown JB from 18-22 (cant wait to eat laksa johor…nyumyummy) & continue my raya journey back to t’ganu until..

advertising company said...

Great Gift for the baby i like it...

advertising company said...

great post to show the emotion of a baby..

~dYaHaHa~ said...

yeay......menang...! nak kiss ammar...hihi...sis, dya dah email details...muax!! salam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop