@ Penggunaan Tenaga Di Satu Ramadhan

Wednesday, August 11, 2010

Malam tadi Ammar tidur awal. Ingat nak study, sekali rasa sangat takde mood dan penat. Selepas satu jam kelip-kelip mata depan lap top, Ibu pun tidur. Rasa macam buang masa dok depan lap top tapi tak larat nak buat apa-apa. Pukul 5 Ayah gerak sahur. Kepala sakit berdenyut-denyut. Nasib baikla Ayah rajin tolong panaskan semua lauk. Nasi semua dah masak malam tadi.

Pagi ni pun kepala sakit lagi, tapi tengah gagahkan diri kemas rumah dan packing barang. Malam ni or subuh esok dah nak gerak balik kampung. Sementara Ammar kat rumah MIl, boleh la nak kemas. Kalua tak, lagi semak adalah. Huhu.

Oh ya, pengumuman pemenang BabyIbu Giveaway BabyRuffkins akan dilaksanakan pada pagi Jumaat ni, so tunggu ye. Contest Weego pun akan dilancarkan dalam masa terdekat. Kerja sangat banyak tapi masa terhad. Plus nak kena hantar 2 conference paper by 20/8 ni (harap-harap sempat la ye). Wish me luck, till then.


5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Qaseh said...

harap2 sabar dlm menempuh puasa selama sebulan ini

Sitisifir10 said...

mcm nilah bulan puasa...asyik peringat budak2 ni 'umi puasa'..kejap2 cakap lagi 'umi puasa'...huhuhu

Zila said...

Semoga selamat di perjalanan ye...syok nye blk kampung...huhuhu...jeles la.. :-)

Rugby rules said...

Wah blog-nya oke banget Mbak. Sangat seru dibaca dan membuat terngiler-ngiler melihat foto-foto dan membaca deskripsinya. Tidak tepat untuk dilihat saat sedang berpuasa. Anyway, salam kenal dan salut untuk blog-nya yang sangat menarik ini.

best gift ever said...

Its Hump Day and the start of Ramadan! Will I be fasting? Idk, well see. Time to grind it out nonetheless

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop