Review: LENO Warehouse Sales

Saturday, August 7, 2010

Seperti yang dijanjikan, Ibu pun pergilah Leno Warehouse Sales. Ibu pergi petang selepas Ayah balik kerja. Besar juga la tempatnya. Barang pun banyak. Problemnya orang pun lagila banyak. Pening kepala Ibu.

Depan bangunan

Kawasan sales - besar juga

Bersedia untuk menerjah


Banyak juga wallet, handbeg, kasut, dan pakaian dalam-dalaman. Pingan mangkuk pun banyak. Harga pun murah-murah. Tapi mungkin sebab dah petang dan juga orang sangat ramai. Nak tengok barang pun tak nampak sebab kawasan die agak sempit dan padat. 


Susah nak jengok barang. Terpaksa menggunakan ketinggian untuk menjengok.

Tempat nak bayar. Oklah tak sesak pun.

Kawasan jual air, makanan - dalam khemah sebelah ada aksesori dan perfume

Tak beli benda lain sebab macam pening di bawah khemah yang sesak itu. Akhirnya beli air kordial je tiga botol - sebab macam sedap je bila rasa. hehe. Kesimpulannya: Harga murah dan barang banyak tapi kalau nak datang better datang awal. Kalau yang jauh tu, Ibu tak berapa sarankan melainkan korang memang peminat LENO or ada benda penting nak beli. Klah. Nak siap pergi kenduri ni. Till then.

Maklumat lanjut LENO Warehouse Sales

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Sitisifir10 said...

ramai org window soping skang ni ek... tpt barang ramai orang tp tpt bayar nan ado :D

Hepi kenduri!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau dah serabut nak beli pun tak jadi beli

BIONIC WOMEN said...

seb baik x jadi pergi....hubby kita cepat sakit pala kalau tempat panas or sesak gini...mood nak soping pun ilang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop