@ Rezeki Ramadhan

Tuesday, August 17, 2010

Alhamdullilah dapat rezeki daripada Nuffnang di bulan Ramadhan ni. Ini paling banyak yang pernah dikeluarkan. Itu pun kumpul dekat setahun. Huhu. Lepas la nak beli baju raya, kuih raya dan sebagainya. Ini kali terakhir Ibu paparkan hasil kumpulan di Nuffnang. Walaupun secoit cuma, nanti kang kena kejar pula. Huhu. Just nak tunjuk bukti bahawa Nuffnang ni memang bayar je. Cuma masa je menentukan berapa korang dapat. Ingat lagi first RM 50 Ibu pun dekat setahun juga kumpul. Takpelah, sikit-sikit nanti lama-lama jadi bukit. Adios.



13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mama zharfan said...

lumayan tu :) me baru nak start kumpul ..ciput jer me punya nuff ;)

ain shalalala said...

bestnya..duit raya nuffnang :)

Tupperware Ville said...

wa.. best2. aku pon br nak mula kumpul. ;)

visit aku at awanterbang ngan TupperwareVille

Nina said...

wahh bestnye dpt duit raya from nuffnang..saya punye baru ciput jer..:)

Diyana Zulkifli said...

itula.kan.aku pn ada secoet ja skrg.hehe.buffered earning itu apakah yana?huhu.ada la 3-4 ketul.tapi aku tatau apa kebenda tu.

Elyn said...

wowiiii duit utk bershopping ni!!

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

bestnyeeee...600+..syoknye baju raya,kuih raya taun ni adalah tajaan drpd nuffnang..boleh berjimat,kan?hmm..boleh bawak sara beraya umah ko neh..mesti byk duit raya..hahaaha..

PUTUBAMBU said...

uuiii..byk tu liyana...

putu ni hah..dok RM23.00++ tak gerak2..!!

Ummi Hanie said...

byk nye!

mmg buleh wat shopping raya...:)

Adyshariz said...

sikit2 lama-lama jadi bukit..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

semoga semakin murah rezeki sampai bila2 hehe

akmafaizal said...

wah...masyukk..syukur dapat duit raya..best3

kinna said...

murah rezki..leh uat duit raya!
*nti zulfa ngn amani slm auntie ye..(tiba2)hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop