@ SPAM

Tuesday, August 3, 2010

Blog korang ada tak komen SPAM. Komen yang pelik-pelik dan rasanya bukan human la. Ibu selalu dapat komen SPAM ni.

Siap Top Ten lagi tu. Ada tak cara lain selain letak word verification di komen tu eh? Ada sesiapa tahu? Ibu sekarang sangat bz tak sempat nak ber'google'. Thanks in advanced ya.

P/s: Ada peserta Warkah Untuk BabyIbu yang hadiahnya tak sampai. Huhu. Ada lagi tak yang lain yang tak sampai? Jangan senyap-senyap je eh. Bagitahu la ye. Ibu cuba uruskan hadiah lain. tq.

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AshAnas said...

shira kena spam kat shoutbox...

Adyshariz said...

alamak..tak tau la camner..nanti try tanya member yg lain..kot2 depa tau

maszmadi said...

x penah lak dpt.. mklumla blog x popular.. hehe
sori la x dapek nak nolong..

mama zharfan said...

tak tau la plak ..kena tanya saper2 yg expert ni..

Drama Mama said...

eh eh i masuk top 10! seronoknyaaaa!! hahahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

BIONIC WOMEN said...

x pernah ag dapat spam ni ibu..maklum ler x popular..heheh
tapikan yg syok nyer..kalau tolak best gift ever tu...me la top commentator ibu..best2 suka2..hehe

dbalkis said...

saya pernah kene dulu 2x spam ni..ada saya cite kat blog saya. Now terpaksa la buat comment moderation. Walaupun mcm tak friendly tapi terpaksa la dari jenuh sakit hati tengok spam tu..

best gift ever said...

Dear Alkisah Ibu,

I know that i have make spam in your valuable blog due to multi comments and not related comment on one post. after that i am requesting to you please remove your "@ SPAM" post because this post indicate my bad work, so please remove this post..

Sunil Neemli

best gift ever said...

Movable Type 3 introduced a user authentication service called TypeKey. TypeKey is a service that lets you confidently identify a particular user, and it is a free service for both publishers and users. The TypeKey system takes care of managing user accounts and verifying authentication.

akmafaizal said...

tu tak pasti laplak..yg nk kutuk2 tu adela..tp takut letak nama..akeke sabo ajelah..eh lupa nak bgtau..hadiah dh dpt..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop