@ Anda tengah renovate rumah?

Friday, September 24, 2010

Adakah anda tengah renovate rumah? Tak kisah la rumah baru ke, tak berapa baru ke, or rumah lama nak dibarukan ke. Bolehla serbu ke HOMEDEC 2010 yang dah pun bermula semalam. 


Ibu pernah pergi HOMEDEC 2009. Ibu dapatkan kabinet dari Incube Kitchen, lantai kayu dari Floor Depot dan juga hood, hob dan oven dari Rinnai. Semuanya dengan harga yang jauh lebih murah dari harga luar. Kalau korang tak nak buat dalam masa terdekat pun takpe. Just pergi, survey harga yang paling best dan kemudian bayar deposit sikit untuk 'lock harga'. Maknanya, just bayar RM100 contohnya untuk 'lock harga', kemudian kalau hujung tahun baru nak buat just pergi kedai terbabit dan kita boleh dapatkan harga macam masa di HOMEDEC.

Kali ni HOMEDEC ada dua bahagian yang dibuat pada tarikh yang berbeza. So kena la check dulu korang nak survey apa baru pergi.


Oh ya, bulan November HOMEDEC akan diadakan di Pennag pula. Maklumat lanjut KLIK SINI.

P/s: Teringin nak pergi tapi budget untuk deko-deko belum ada. Tunggu tahun depan la ye.

1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

amiey lee said...

hee promote tempat keje kita.. tq2
meh jemput kengkawan suma dtg sini.....

ada dua kali tau homedec kali ni
23-26 Sep A
30sep - 3oct B

so kalau tak smpat mggu first g aja minggu depan k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop