@ Balik Raya

Wednesday, September 8, 2010

Dah dua hari tak berupdate. Sibuk dan juga lebih kepada takde mood. Mood beraya je tinggal. Hehe. Dah pilih baju raya dan packing. Cadangnya balik pagi esok tapi last minute driver (abang ipar) ajak balik malam ni. So, Kuala Pilah, here we come.

Di kesempatan ini, BabyIbu ingin mengucapkan selamat hari raya kepada semua. Ingat nak edit kad sendiri tapi takde mood dan juga masa nak buat. So kad ini pun jadilah ye.


Dikesempatan ini juga BabyIbu nak...


Di kampung tak pasti dapat bersiaran ke tidak. Semoga bergembira di hari raya di samping oarang tersayang dan hati-hatilah semasa memandu. Kita jumpa lagi selepas raya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop