@ Gaya Si Comel Berbaju Raya

Thursday, September 23, 2010



Tempoh

25 September 2010 - 31 Oktober 2010

Cara Penyertaan

  • Pertandingan boleh disertai melalu blog atau Facebook
  • Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls).
  • Pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik.
  • Semua keputusan adalah muktamad.


Syarat Penyertaan


  • Letak banner di sidebar blog/FB anda dengan link ke entri ini
  • Link BabyIbu dan Azzamoro dalam bloglist anda
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda atau di wall FaceBook anda
  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda bergaya dengan berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)
  • Jika anda mempunyai beberapa orang anak, boleh upload satu (1) gambar untuk setiap anak.
  • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
  • Pertandingan terhad kepada si kecil berumur 1 hari hingga tidak lebih 4 tahun pada tarikh akhir pertandingan.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke penganjur BabyIbu dan Azzamoro dan juga semua penaja - rujuk di bawah (no link back will be disqualified)
  • Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.


Hadiah

Bagi Kategori A dan B: RUJUK SINI
  • Tempat Pertama
  • Tempat Kedua
  • Tempat Ketiga
  • 5 Hadiah Saguhati


Senarai Penaja (ikut susunan abjad)
 

    213 kawan BabyIbu berkata-kata..:

    «Oldest   ‹Older   201 – 213 of 213   Newer›   Newest»
    Yan said...

    slm..

    ni entrinyer
    http://www.mayaqarmyla.net/2010/11/gaya-si-comel-berbaju-raya.html

    Mama AA's said...

    Salam kenal ;

    Ini link saya : kategori A

    http://asyareena.blogspot.com/2010/11/gaya-si-comel-berbaju-raya.html

    Adios... :)

    ZanaNordin said...

    ok...dah up entry dah
    here the link

    http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/11/gaya-si-comel-berbaju-raya.html

    ˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

    salam,

    saya nak join jugak.. harap2 diterima..

    http://farhan-emily.blogspot.com/2010/11/gaya-si-comel-berbaju-raya.html

    terima kasih

    ♥MAMA♥ said...

    salam,
    mama nk join, ni entrynye ye :

    http://myprecious07.blogspot.com/2010/11/gaya-si-comel-berbaju-raya.html

    ♥MAMA♥ said...

    salam,
    mama nk join, ni entrynye ye :

    http://myprecious07.blogspot.com/2010/11/gaya-si-comel-berbaju-raya.html

    Adyshariz said...

    salam

    aisha join Contest, harap penyertaan di terima..

    link n3
    http://ady-shariz.blogspot.com/2010/11/gaya-si-comel-berhari-raya.html

    harap penyertaan lengkap..
    TQ

    MamaYatie said...

    salam

    yana, join juga yer..

    http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/11/gaya-si-comel-berbaju-raya.html

    Nadiah Azharuddin said...

    oh alamak..ingat dah tengok sume..dah terdelete la plak banner tu..tapi dah add balik, nnti jgn lupe tgk sini k

    http://norllmaster.blogspot.com/2010/10/gaya-si-comel-berbaju-raya.html

    CatlinaFly said...

    nak join nak join!actually tak berapa jelaslah, tarikh contest tu, 25 september 2011 ke baru start?tapi tgk dah ramai dah yang masuk.hari ni baru 6 september...minta yana explain sikit ke tarikh dia start 2 september?

    CatlinaFly said...

    ok2..paham dah//mmg lum start lah eh..yana sy bg cdgn jgn marah eh...kalo leh start awal leh gak sebab semua mak2 blogger ni dah ada gmbr ry anak2 keh keh keh...

    Yana said...

    Salam semua - jemput join contest Gaya Si Comel Berhari Raya 2013 :)

    http://babyibu.blogspot.com/2013/09/gaya-si-comel-berhari-raya-2013.html

    Yana said...

    Salam. jemput semua sertai Gaya Si Comel Di Hari Raya 2014. Coach Wristlet menanti anda :)

    http://babyibu.blogspot.com/2014/10/sertai-gaya-si-comel-berhari-raya-2014.html

    «Oldest ‹Older   201 – 213 of 213   Newer› Newest»
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Widget By Devils Workshop