@ Mari-mari!! Clearance Sales!!

Tuesday, September 28, 2010

Pertama kali Weego buat clearance sales. Nak clearkan stok untuk ambil stok baru. Botol Weego ini dijual sebab tuan punyanya order tapi tiba-tiba menghilangkan diri atau cancel order. Diharap di masa depan janganlah buat macam tu ye, sebab Ibu hanya ambil stok based on order. Kadang-kadang kita bertimbang rasa bila orang cakap nak bayar time gaji la apa la. Tapi bila jadi kes macam ni, susah la kan. Huhu. Takpelah pengalaman berniaga.

Harga biasa ialah RM69. Kos pos RM6. Jadi selalunya harganya ialah RM75. So untuk clearkan stok, Ibu kasi harga murah punya. Botol yang nak diclear adalah:


9oz Ocean - RM62 (termasuk pos)

SOLD


9oz Pink - RM62 (termasuk pos)

SOLD



9oz Sky - RM62 (termasuk pos)

SOLD




4oz Yellow - RM45 (termasuk pos)

SOLD



4oz Rasberry - RM45 (termasuk pos) 

SOLD

Sesiapa berminat just email weegodealer@gmail.com 

Kalau sesiapa nak buat order baru dengan warna lain. Promosi Hari Raya masih berjalan (free postage). Just email weegodealer@gmail.com untuk order. Siapa nak free boleh sertai contest weego yang berlangsung sampai 15 Oktober 2010. Thank you.


P/s: Oh ya pengedar juga diperlukan. Tak perlu modal. Just ambil stok ikut order yang dapat. Thanks again.

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop