@ Perhatian kepada semua peserta 'Gaya Si Comel Berhari Raya'!!

Thursday, September 30, 2010

Mula-mula sekali Ibu nak ucapkan terima kasih di atas sambutan yang sangat menggalakkan dari anda semua. Harap lagi ramai yang sertai k. Sepertimana yang anda tahu, contest kali ini agak mengejut. Jadi terdapat sedikit lagi perubahan. Terdapat beberapa pengumuman penting terutama kepada peserta yang telah menghantar penyertaan.

Pertama
Diharap dapat menukat banner baru seperti yang disertakan di bawah ini


Kedua
Link BabyIbu dan Azzamoro dalam bloglist anda

Ketiga
Diharap juga menambah dua lagi sponsor di dalam entri anda iaitu:

Weego Bottle dan MySuperkids

Keempat
Terdapat beberapa pertanyaan:

Nak letak gambar anak buah? - Boleh
Nak letak kat wall FB? Boleh (asal ikut syarat yg ditetapkan)
Nak letak gambar raya tahun lepas? Boleh, yang penting pakai baju melayu/baju kurung

Sebarang pertanyaan boleh email terus ke babyibu@gmail.com. Ibu tak sempat nak check komen di blog sebab ada jurnal kena siapkan. Harap memahami ya.

Kelima
Harap semua peserta yang dah hantar penyertaan boleh update entri anda. Semak link yang ditinggalkan di entri contest betul ke tidak kerana juri-juri akan menerjah blog anda bila-bila masa. Juga pastikan entri anda memenuhi syarat. Tak cukup syarat nanti penyertaan akan dibatalkan.

Keenam
Hadiah akan diumumkan secepat mungkin. Tengah finalize dengan 2 lagi sponsor.

Maaf atas segala kesulitan. Tapi jangan risau dijamin berbaloi. Hadiah yang ditaja setakat ini sudah melebihi RM1k. Banyak tu. So apa lagi. Jom sertai!! KLIK SINI!!

16 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

ok done !!

mama rifQy said...

woww..best hadiah..nak hadiah botol weego!hahhaha..boleh kak!!

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

ok dah siap edit semua...
harap berpuas hati...
mekasih...

FAM said...

noted! thanks

cik puan akish said...

done!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ok..dah update :)

Yanti Isa said...

done ..TQ

transformed housewife said...

salam,
dah buat dah seperti yg diminta.
http://crazyabtcontests.blogspot.com/2010/09/gaya-si-comel-berbaju-raya.html

ninijuju said...

salam perkenalan kak yana..saya baru lagi dalam bidang blogging ni..saya suka sangat2 baca blog kak yana..hope akak boleh bagi tunjuk ajar kat saya..saya da follow kak yana,kalo sudi kak yana follow la blog saya yg caca merba ni..thanx..

Charlotte Arphenee said...
This comment has been removed by the author.
LiAnA said...

done !!!

babe~ieka said...

salam
join this contest

http://babeieka.blogspot.com/2010/10/gaya-si-comel-berbaju-raya.html

tq

mommyosh said...

hai babyibu..contest yg menarik...saya dah juin tau..ni link saya...

http://mummyosh.blogspot.com/2010/10/contest-gaya-si-comel-berbaju-raya.html

kalau ade yg tak betul, bgtau saya ok...

thanx
-mummyosh-

nuoimusz said...

ok...saya dah edit..
http://nuoimusz.blogspot.com/2010/10/salam-lebaran.html

nuoimusz said...

ok,sy dah edit
http://nuoimusz.blogspot.com/2010/10/salam-lebaran.html

yunz_02 said...

ok i dh add semua request. sila terjah and do check ye.. :D

http://luluzland.blogspot.com/2010/09/gaya-si-comel-berbaju-raya-contest.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop