@ Sponsors: Gaya Si Comel Berhari Raya

Sunday, September 26, 2010



Maaf lambat announce. Hari ini sangat sibuk dengan kenduri dan juga open house. Semua dah kepenatan. Ok berbalik pada contest Gaya Si Comel Berhari Raya. Senarai sponsor yang sudi menaja hadiah untuk pertandingan kali ni ialah (mengikut turutan abjad):


Ha banyak kan. Ibu tak keluarkan senarai hadiah lagi sebab ada yang tak finalize lagi. Maaf sebab lambat sebab masa takde mood hari tu ingat tak jadi nak anjur. Tapi tiba-tiba minggu lepas ada mood balik. Itu yang lambat sikit, yelah nak finalizekan hadiah and agreement semua tu takes time. Insyaallah minggu depan Ibu announce ye senarai hadiahnya.

Jadi dengan itu, semua dah boleh hantar penyertaan. Pada yang dah hantar, sila update link sponsor ya. Terima kasih.

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

K.A.M.I said...

Babyibu,
Saya pun berminat join contest Si Comel Berbaju Raya...dah hantar penyertaan pun...Bawah ni link saya.
Thanks...

http://ebysafiahberbelog.blogspot.com/2010/09/tangan-gatal.html

MamaYatie said...

bestnya...byk adiah...insyaallah nak join nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop