@ Tupperware Raya

Friday, September 24, 2010

Sekarang ni tengah mood raya, mula la alasan nak beli Tupperware. Sebelum raya dah tinjau-tinjau. Kali ni beli dengan kawan Ibu, mie dari JB. Beli online di SINI. Kawan Ibu ni takdela jual directly tapi under one Tupperware group. Kiranya lebih kepada nak tarik ramai ahli di samping membeli barang Tupperware secara online. 

Mudah sahaja kalau berminat nak beli just KLIK SINI. Apa kelebihannya:

  • FREE delivery kalau lebih RM100
  • Kalau kurang RM100 bayaran penghantaran cuma RM5
  • Kalau jadi ahli, dapat 20% diskaun dan bila jadi ahli dapat link macam kawan Ibu juga. So boleh promote kat blog anda. Kalau ada ahli masuk bawah anda dan beli, ada la lagi kelebihan die.

Nak tahu lebih lanjut KLIK SINI k. Ok berbalik pada apa Ibu beli, jom tengok.


Satu kotak ye :P


Set hidang air dan hidang kuih

Nak letak kuih raya

Hehe. Cantik sangat bersusun dalam kabinetku. Oklah selamat membeli. Till then.

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

kinna said...

tengah gila kumpul tupperware gak ni..cantik2 kan design/colour dia :)

hang_lipur said...

ibu, nak beli tpware murah, bule jgk tgk kat blog saya http://acitnadeybusiness.blogspot.com/ or tgk kat FB : Nadiea Omar.. Thanks!

Diyana Zulkifli said...

weh beli kat fiza.soh dia kasik diskaun byk2..hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tuppuware ne mahal tapi brbaloi sebaba bermutu kan??

Tupperware Ville said...

donat: mai beli ngan aku @ tupperwareville. harga mbr2 boleh dirunding. hahah

tgk sini TUPPERWAREVILLE

atau sini
tupperwareVille@FB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop