@ Berita Baik!!!

Friday, October 29, 2010





Berita baik untuk Ibu

Saje nak share dengan korang. Semalam Ibu present reseach progress. Alhamdullillah berjalan lancar. Komen yang diterima mengatakan yang research Ibu sudah jelas problem dan solutionnya. Jadi sekarang Ibu boleh mulakan development system. Rasa lega sangat-sangat. Tinggal writing je ala-ala lembab sikit. 

Satu lagi untuk tahun ni satu jurnal dan 2 conference paper sudah accepted. Tercapaila KPI Ibu tahun ni. Alhamdullilah sekali lagi. Dan ya akhirnya, urusan untuk biasiswa juga sudah selesai. Harap duit boleh masuk sebelum raya Haji. Aminn.

Berita baik untuk korang pula

Ada 3 berita baik:
  • Atas sambutan yang menggalakkan, Gaya Si Comel Berbaju Raya akan dilanjutkan sehingga 8 November 2010.
  • Keputusan  BabyIbu Giveaway: Weego Bottles akan diumumkan Isnin depan.
  • Kepada sesiapa yang boleh capture bila Follower Ibu masuk no 1000. Akan ada hadiah menarik menanti. Akan diumumkan kemudian. Till then....

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Imma said...

Ahakss..kalut buat entry ptg smppi malam sbb ingatkan takut terlepas tarikh..tiba2 once posted je tgk ada update berita baik kat sini..hahaha..
takpe..janji dah buat..tq yana

peah @ peps said...

babyibu seorang programmer kah?

BabyIbu said...

imma - time imma ym tu tak confirm lagi tu tak berani bgtau

peah - bidang sains komputer - pusing-pusing kena sentuh juga programming

AshAnas said...

yana, thanks sbb lanjutkan... shira pun hampir2 terlupa dah ttg contest ni... thanks...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop