@ Pemenang Luck Draw

Tuesday, October 5, 2010

Berdasarkan senarai nama di sini, Ibu buat lucky draw guna random.org. Maka dengan ini diumumkan pemenangnya ialah (jeng jeng jeng)...


Peserta No 9

Kinna

Tahniah diucapkan. Sila email Ibu nama penuh, alamat dan no telefon ya untuk penghantaran hadiah. Terima kasih pada semua yang sudi bagi komen. Keputusannya, Ibu pun lebih suka komen blogspot biasa. Tapi disebabkan tengah running contest. tak berani nak edit-edit bahagian komen. Takut hilang semua. Selesai contest baru godek balik. Harap korang semua masih sudi lagi lah ye komen di BabyIbu ni. Oklah till then.

P/s: Esok balik Kedah..yehhaaaaa

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

kinna said...

thanks en random dan cik babyibu :)

mama zharfan said...

congrats kinna

eiNa said...

wewiitt..kinna menang!! clap..clap..clap.. =)

tiefazatie said...

tahniah kinna..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop