@ Baju tidur

Wednesday, November 3, 2010

Ibu tengah cari baju BABY GAP PYJAMAS. Macam gambar bawah ni. Sape tahu mana murah roger eh.


Note: Tengah demam dan selsema teruk. Tapi masih ada nafsu nak shopping (tapi tak larat nak google satu-satu - huhu)

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

sw33tdarling.com said...

dalam FB melambak ada orang jual sana sini..rata2 harganya RM25.. tp kalau nak yang corak camtu gak, tak perasan laa plak ada ke tak...

Anonymous said...

corak sebijik mcm tu sy tak de..corak lain ada...leh tgk kat blog sy
http://mylilzahracollection.blogspot.com

happy viewing

mummy_ayu said...

emmm..kat FB ada..jengah kat sini..
tapi tak perasan design nie ada tak..murah jer RM 22..kalu beli banyak..dpt murah..
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000629131970

Nadiah Azharuddin said...

a'a kat fb banyak..mmg haritu beli the exact design mcm ibu ni kat fb tapi rm25 utk 4 pasang.

cube tgk yg mummy ayu punye..mcm lagi murah je..jeles jeles

salimah said...

anak sy ade bj tido sebijik mcm ibu nak tu..kami beli di GM Klang..kat sane klu beli 6 pasang dpt half price.blh campur2..sy beli 6pasang.jd dpt la half price.dlm belas ringgit.tp x ingat brape.

ytekecik said...

sekarang ni dah byk bju cam gini..
cntik2 murah2..
hah ni nak war-warkan ada GA hadiah dari paris..

http://nadiafarahida.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

nurziani said...

Salam yana... nur ade kawan kat FB... Busha leggings... nur selalu beli dr dia... service bgs n harga pn berpatutan... try lah tanya, mana tau dpt discount?!

Adyshariz said...

ooww..cantik baju tito ni

nk beli just pegi ke link bwh tu, banyak baju fesyen mcm ni yg cantik2 belaka

http://www.tomeykids.com

Rashifa Rosli said...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=101828013220889&set=a.101700409900316.2889.100001810717442

elywana said...

yana. kat umah akak ada GM pemborong. baju2 cm ni leh dpt dlm rm19 hinggit je selai. (rm lagi hinggit lagi. ha3) kalau nk roger2 yer. kalau nk dtg sendiri ke klang pun aper salah nyer :D

Nad @ MamaZakwan said...

http://mybabyzarith.blogspot.com/2010/11/clearance-stock-sales-for-gap-pyjamas.html

satu- rm22

design yg sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop