@ Cuci gambar online dengan eoeonline

Saturday, November 27, 2010

Sejak zaman gambar digital ni memang liat betul nak cuci gambar. Tapi tulah, kalau gambar dalam lap top ni lama-lama lupa. Nasib tak baik laptop rosak terus gambar hilang. Huhu. Lagipun Tok Mama dan Grandma Ammar asyik suruh Ibu cuci gambar Ammar. Nak letak kat frame kata mereka. Maklumlah cucu sorang kesayangan.

Selalu Ibu akan cuci guna eoeonline. Ini entri Ibu pasal cuci gambar menggunakan eoeonline. So far servis die memang puas hati. Cepat dan kualitinya tip top. Sebelum ni pernah juga hantar kedai gambar Zoom ke apa. Sebab nak cepat la konon. Tapi gambarnya cerah sangat. Diorang edit la kononya. Huhu. 


Sejak tu memang Ibu guna eoeonline je. Murah pun murah. Harga hanya RM0.30untuk 4R dan RM0.50 untuk 5R. Kalau order lebih RM35 dapat free delivery. Kan senang. Selalu dalam 3-4 hari (hari bekerja) dah boleh dapat. 


Satu lagi kelebihan eoeonline ni ialah software Photo Express. Ibu kan sibuk plus Internet yang kadang-kadang sangat slow, nak upload gambar pun rasa nak menangis. Tapi dengan software Photo Express lebih mudah sebab boleh resize gambar online dan upload gambar banyak-banyak sekali. Jimat masa. Satu lagi kita boleh juga upload gambar di online photo album service. Jadi kalau jadi apa-apa kat lap top ke apa, ada jugala simpanan gambar-gambar kenangan anak-anak kita. 


Inilah interfacenya. Oklah korang. tengah pilih gambar raya tahun ni untuk dicuci. Khas untuk Tok Mama dan Grandma Ammar. Till then.

P/s: Nak cuci gambar juga? KLIK SINI!!!

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

iswatie "colours of life" said...

nak cuci jugak...thanksssssssssssssss

CatlinaFly said...

huhuhu pernah register pastu dah lupe password bagai(dek kerana terlalu byk password nak ingat hua hua hua)..30sen for 4R?samalah dgn kedai yang kat kluang ni....agaknye sebab sy cuci selalunye byk2

amiey lee said...

wahh bagus2 nk try nnti

hasrul hassan said...

Salam ...
skang ni memang banyak online printing yang best2 ... :) senang kerja photog cam saya.

http://hasrulhassan.blogspot.com

poster printing said...

Wow ! great album Printing..

Sitisifir10 said...

adui...syoknya...nk jugak ah


saya masukkan link entry ni ke http://www.facebook.com/pages/Malaysian-Mom-Bloggers/113479622052402

ann @ hatiberbunga said...

huh? bestnya..
cepat, mudah & murah.
harus godek gambar nk cuci, skrg jugak! hehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop