@ Ibu dalam Wanita Hari Ini?

Tuesday, November 16, 2010

Tadi ada sepupu call cakap die nampak Ibu dan Ammar dalam Wanita Hari Ini. Ini semua yang event Dypers hari tu. KLIK SINI untuk baca entri tu. Sebelum ni masuk paper. Pastu bila buka blog memang ramai tegur. Adeh rugi tak tengok. Ada ulangan ke eh? Ke ada cara untuk tengok kat mana-mana? Hehe (Kepoyoan nak tengok diri sendiri dalam tv - haha). 




P/s: Walaupun hanya penghias majlis tapi jadila kan. Keke. Kan best kalau Ibu tempek babyibu.blogspot kat baju time tu. Promosi blog. haha. 

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

LiAnA said...

cuba tgk kat catch up tv3 tu...

Mama Zharfan said...

glamer tu :)

tiefazatie said...

wah btol!ifa pun perasan sis!ifa tau blogger nie..pergh..glamor sis..hihi..masa tukar lampin..pastu masa die bagi pampers lg..hihi..=)

nieda said...

yup...ada nampak semalam dkt WHI..masa video tu u tgh kiss ur son

chehasliza said...

erm saya teringin masuk peraduan anak-anak kecil ni..anak-anak saya suka bergaya dan bergambar..tp selalu terlepas..harap dengan ader blog ni saya tak terlepas lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop