@ Ibu masuk suratkhabar!!

Thursday, November 4, 2010

Thanks to shikin dan emi yang bagitau Ibu pasal ni. Harapkan Ibu memang tak tahula. Maklumlah Ibu jarang baca paper ni. Ingat tak entri rezeki terpijak di Drypers Event? Rupanya masuk Utusan. Gambar tu pulak Ibu tengah dongak. Malu i tau. Hehe. Jadila kenangan masuk paper, walaupun sekadar hiasan. Baca berita selanjutnya KLIK SINI!

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

ummioked said...

Babyibu, ummi baru baca paper masa lunch tadi, nampak macam familiar je gambar tu..wah glamour lah babyibu lepas ni...mana tau ada rezeki lain, sape tau kot2 ada orang offer jadi duta...he he

Drama Mama said...

WAHH CONGRATS YANA! glemer yououuu masuk paper gitu!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Hezesuze said...

haruss framekan suratkabo tu uols...yelaaa bukannye senang nk masuk kan..hehe

BIONIC WOMEN said...

wahh..ibu sudah glamor..hehehe

Mama Zharfan said...

glamer abissss!!

haszuraidah ishak said...

wahh..glamer giteww..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhh
ibu dah glamerlahhh

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...glamer lah yana...

My Blue Bird Journey said...

Wah!!!!!!meriahhhh!!!!bila lagi nak glamer..best.best...gambar kena simpan tu....

eRiNsZ said...

saya pon bli paper ni hehehehhe
suker sbab gambar yana lg clear dr aisyah sinclair hehehe

BabyIbu said...

glamer? hehe ala masuk muka je - nama pun tadak. watak sampingan. Tapi gambar watak sampingan lagi clear dari watak utama ye? Sebab watak sampingan tengah tengok stroller kat mana, takut hilang - hehe

nursalwa said...

br jap td npk akak dlm Wanita Hari Ini kat TV3.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop