@ Invitation to Peter Pan the Musical

Tuesday, November 30, 2010

Ibu dapat email last week berkenaan dengan jemputan ke Peter Pan the Musical. Wah sangat teruja. Maklumlah tak pernah pergi tengok musical. Excited nak bawa Ammar ke sunway Lagoon sebenarnya. Ibu pernah tulis entri berkenaaan dengan Peter Pan the musical DISINI. Musical ni akan berlangsung sehingga 2 januari 2011. Jadi bolehla bawa anak anda mengalamai pengalaman musical ni sempena cuti sekolah.


Em tapi malangnya. Tiba-tiba petang tu around pukul 5, Ibu dapat call. Ada hal keluarga yang perlu diuruskan. Makanya terpaksala cancel. Ralat sangat, nasib baik tak siap-siap lagi. Tapi nak buat macam mana kan. Family first. Rasanya ada a few bloggers yang pergi seperti AyuArjuna dan SecondTimeParenthood. Bolehla terjah mereka nak tengok gambar live di sana ya. Till then.

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop