@ Karate Kid ke Ultraman?

Saturday, November 13, 2010

Semalam kami layan cerita Karate Kid lakonan Jackin Chan dan Jaden Smith (anak Will Smith). Malam minggu rehat sambil layan movie. Best juga cerita ni. Suka tengok Jade Smith. Manis je muka die. Ada can nanti besar jadi pengganti bapak die.


Ammar pun suka la tengok karate. Ternganga-nganga mulut tengok. Lepas habis je sibuk dok berkarate (karate ke? err macam silat pun ada macam men mos pun ye - hehe). Meh layan gambo Ammar.

Bunga-bunga? Tk pasti le apa ke nama langkah ni

 Karate le ni konon

Tapi tak reti nak tiru

Last-last jadi camni - bape kali tergolek dog

Jadi men mos la senang

Haiyaahhh

Sekian, terima kasih.

P/s: Takpele sayang, nanti dah besar Ibu hantar masuk kelas karate ke silat ke.

1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

kinna said...

ammar mcm shaolin kid je..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop