@ LactaEquip - tempat baiki breastpump Madela

Tuesday, November 2, 2010

Last week Ibu temankan kawan Ibu pergi baiki breastpump Medela. Nama tempat tu Lacta Equip. Kalau ikut alamat dengan Dataran Palma, Off Jalan Ampang. Tapi bila sampai, call-call rupanya tempat tu tengah baiki (rasanya sekarang dah beroperasi semula). Maka kami pun menuju ke tempat lagi satu di Tingkat 18 (tinggi tu), Menara UOA Bangsar. Oh terpusing-pusing dekat Menara UOA. Nak masuk pun kawalan sangat ketat. Kena bagi no IC bagai.Ha inilah kedainya:

 Mesti pelik budak jaga kedai Ibu amik gambar logo syarikat..hehe

 Walaupun kecil je tempatnya, tapi barang banyak.


Ha. Inilah produk Lacta Equip ni. Barangan Medela. Ada breast pump, aksesorinya, bra dan semuala berkaitan penyusuan. Ibu berkenan betul beg hitam Medela yang baru tu. Rasa macam nak beli beg tu je. Tapi die tak jual berasingan la pula.


Sambil kawan Ibu, dok tanya pasal breastpump, Ibu pun belek-belekla barang kat situ. Haiihh. Pantang nampak, mesti nak beli. Beli apa? Haha.. tunggu ye. Next entri. (Haihh dalam kedai baiki breastpump pun boleh shopping -huhu - memang dasar tak boleh masuk kedai ni).

P/s: Oh ya mereka tengah buat clearance sales beberapa baranga. Nak clear stok katanya.

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop