@ Pembentangan di Conference

Thursday, November 11, 2010

Alhamdullilah hari ni berakhir dengan baik. Lega rasa dah settle semua. Alhamdullilah juga respons dari peserta conference semua bagus (walaupun Ibu rasa masa Ibu present tu tah apa-apa - haha). Oh ya lupa nak cakap. Conference ni buat kat Hotel Armada. Makanan kat situ sedap. Tapi time lunch tak makan sangat. Rama-rama tengah bermain kat perut. Haha. Rugi-rugi. Klah dah mengantuk. Layan gambar jelah ye.

Tengah tunggu giliran kat depan

Assalammualaikum and good afternoon...(tarik nafas dalam-dalam)...

Ibu tak practice atau prepare apa-apa. Maklumlah otak tengah pening akibat demam. Just terang sikit-sikit based on slide je.


Dah habis. Oh leganya. Nampak tak betapa ramai orang kat belakang tu. Penuh satu ballroom tu tau. Macam buat talk pula rasa. Hehe.


Last sekali, dapat gift. Besttt. Tak tau pula kalau present paper dapat gift. Hehe. Thanks Dr. Diljit. Ok next conference bulan Disember pula. Till then.

P/s: Thanks to Wadi tolong ambil gambar (staf fakulti - tu boleh minta tolong ambil gambar).

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Little_precious said...

salam...
mcm best je conference nih...
hmmm..next time boleh join..
neway saya nak wat iklan skit je..

saya ada buat contest..ni urlnya

http://littlepreciousphotography.blogspot.com/2010/11/contest-best-moment-of-wedding.html

sekiranya berminat atau ingin mencari sponsor...boleh la bg tau saya..ok tq, klu awk x nk sy iklan kt sini..just delete saja..

Mama Sohayl said...

Congrats dah abis present dgn jayanya...Yay!!

ytekecik said...

hahah
tak getaq getaq pun kan...
tahniah

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah ibu.. moga terus berjaya

Oyis said...

well done yana. wah siap dpt hadiah lg...

Aleyn said...

Wah...congrat sebab berjaya kasi Talk...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop