@ Pengumuman Hal Ehwal Contest

Monday, November 15, 2010

Terdapat beberapa pengumuman:


1. BabyIbu Giveaway: Weego Bottles

Kepada ummuabdullahdanhajar, sila email Ibu alamat untuk penghataran hadiah ye. Ibu kumpulkan bersama yang lain. Jadi harap cepat so yang lain pun boleh cepat dapat hadiah. Kepada nurulazhamsfamilyadysharizcokelatcelup dan ujee-ujee just email Ibu sekiranya mahu menggunakan Voucher 20% untuk pembelian botol weego k.Senarai pemenang klik sini!


2. Gaya Si Comel Berhari Raya


Juri-juri tengah pergi melawat entri peserta. Harap beri masa sikit sebab peserta agak ramai dan juri-juri agak sibuk. Insyaallah lepas raya haji Ibu akan listkan senarai peserta dan pengumuman pemenang dalam seminggu selepas itu. Sekarang Ibu dalam proses pengumpulan hadiah dari sponsors untuk pemenang. Geram tengok. Best bangat. 

3. Hadiah tak dapat-dapat?

Andai kata ada sesiapa yang pernah tak dapat hadiah dari contest BabyIbu lama-lama dulu. Just email Ibu ya. Kadang-kadang termiss dan banyak kes dah pos tapi tak dapat. Jadi just email k. Kalau takde hadiah yang dijanjikan (in case hilang dalam penghantaran), akan Ibu ganti dengan yang setara. 

Err itu sahaja. Tengah packing nak balik Kedah ni. Tq. Till then.

Untuk hadiah contest dan juga pesanan

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mama tisya said...

ok noted..hrp2 tersenarai nanti...slamat pulang ke kedah

Mrs. Kown said...

alerrrr bestnya nak balik kedah dah. i ni semangat waja la nak balik titi gajah tuh, skali tak bleh cuti plak. hampeh.

Mama Zharfan said...

selamat hari raya eidul adha :)

Adyshariz said...

slamat hari raya juga..

insyAllah kupon akan di gunakan pada next month, nanti kalau aisha nk guna..aisha email ya buu... berhati - hati di jalan raya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop