@ Peter Pan The Musical

Friday, November 12, 2010

Korang semua mesti pernah dengan kan pasal Peter Pan. Antara kartun favourite Ibu ni. Tadi Ibu dapat email pasal Peter Pan the Musical. Wah macam menarik je. Musical ni dibuat di Sunway Lagoon dari 26 November 2010 sehingga 2 Januari 2011. Pertama kali ni kat Malaysia. Kira sangat sesuai nak bawa anak-anak tengok sempena cuti sekolah ni. Satu experience yang menarik, bukan kat anak je, silap-silap kita mak bapak yang terlebih excited nanti. Hehe. Ini info pasal musical tu:



Kalau pergi siang, tiket dia still murah juga. Yelah, teringin juga nak tengok musical ni kan (nampak sangat Ibunye yang lebih - haha). Nak juga rasa pengalaman tu kan. Alang-alang boleh main air seround kat Sunway Lagoon. Hehe. Kan Ayah kan ;;) ? (Nak tau maklumat lanjut boleh KLIK SINI!!

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop