@ Progress..

Tuesday, November 23, 2010

Semalam jumpa supervisor berkenaan dengan study. Ibu submit Chapter 3 (Problems/Solution) dan Chapter 4 (Research Methodology). Berdasarkan perbincangan nampaknya supervisor berpuas hati dengan progress Ibu. Katanya, kalau progress terus macam ni, Ibu boleh siapkan PhD within 3 years - dari tarikh mula. Waaa rasa macam nak melompat. Konon ada harapan la. Hehe. Minggu depan nak submit Chapter 2 (draft yang keberapa pun tak ingat). Ada lagi part kena tambah. Korang doakan sama ye, semoga perjalanan study ibu ni berjalan lancar. Aminnn.


Kena tambah gambar Ammar duduk atas Ibu..heh

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mirah said...

ok gud luck yana.
saya pun rasa tak sabar nak sambung phd tp kena hold dulu nampaknya. Best kan boleh cuti buat fulltime study.

Diyana Zulkifli said...

chaiyok2!

lynnlyana said...

good luck yana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop