@ Skip Hop

Monday, November 15, 2010

Ingat tak kisah Ibu pergi ke Lactaequipt? Kat situ banyak barangan Skip Hop. Sebelum ni ibu tak pernah dengar or jumpa lagi brand ni. Banyak juga barangan die yang menarik. Barangan die lebih pada kelengkapan untuk baby dan toddler. Rasa macam shopping kat IKEA pula bila tengok barangan SKIP HOP ni. Masa Ibu pergi, kat situ tengah diskaun clearance. So memang murah. Kalau tak sales tu menelan air liur jugala. Rasanya kalau Google ada juga blogshop yang jual dengan harga yang murah. Meh kita tengok apa barang die yang ada:


Tempat letak baby wipes


 Gantung botol susu


Tempat letak diapers dan toiletries (sesuai untuk baby ni)


Ini Ibu suka. Hampir-hampir nak beli.

Last-last beli ni je. Murah sikit.




Hadiah untuk Ammar - Zoo Packs little kid backpacks

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

kinna said...

comei nye tmpt letak diapers ngn beg ammar..

mamasue said...

mmg smart,simple & moden kan....

umi nadhrah said...

nak tanya.. skip hop backpack kat situ berapa ye harganya?

BabyIbu said...

dalam Rm50 rasanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop