@ Wangikan Diri Anda dengan Victoria's Secret

Sunday, November 7, 2010

Ingat lagi tak entri Ibu pasal Victoria's Secret dulu? Ramai email Ibu tanya pasal ni. EM ya memang Ibu suka wangiannya. Sebab apa? Baunya tahan lama dan harga pun berpatutan. Lagi best kalau dapat beli the whole set. Selalu kalau pakai Body Wash, Body Lotion, Hand and Body Lotion dan juga EDT, memang confirm satu hari badan anda melekat je dengan bau tu. 

Seperti yang korang tahu, Victoria Secret's Heaven ni merupakan penaja utama Contest Gaya Si Comel Berhari Raya. Memang banyak stok VS dekat die ni. Meh kita tengok sikit.

Image Hosted by ImageShack.us

Paling utama tentulah wangian Victoria's Secret. Ada banyak jenis. Nak tau mana best silalah contact owner die sebab Ibu pun tak tahu apa bau yang lain. Ibu beli satu jenis je. Tapi yang confirm semuanya wangi. Selain dari yang biasa, ada juga yang keluaran istimewa. Ini antara yang dijual di Victoria Secret's Heaven.


Secret Garden Collection

 Fresh Collection

 Secret Moments Collection

Midnight Garden Collection

Selain tu, gift set pun ada. VS punya beg cantik-cantik tau. Sesuai la nak buat hadiah ke hantaran ke or sendiri-sendiri punya. Memang cun punya.





Oh ya. Make up pun ada, Make up set die memang cantik-cantik. Nasib baik Ibu tak pandai make up. kalau tak mesti dah sapu juga.

Ini Ibu berkenan, kotak make up tu leh buat clutch

Banyaknya kaler die

Lip Gloss

Huhu. Cantik kan? Untuk lelaki pun ada tau. Jadi jom terjah Victoria Secret's Heaven sekarang. Memang berbaloi-baloi. 

Set lelaki

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

*azni* said...

duit terasa macam melayang2 jer..gatai tgn nih..huhu..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ada jugak beli VS kat memeber

Hanis Azla said...

mcm best ajer product2 ni.. nnt boleh cuba juga.. Salam kenal

Rugby rules said...

duit terasa macam melayang2 jer..gatai tgn nih..huhu..

Hezesuze said...

adehh uols nie saje jek lipas napsu weols kan....kne beli nie huhu

Adlina Husaini said...

ina suka body spray dia, melekat! salam ziarah ^_^

BIONIC WOMEN said...

hai ibu...
euly pun kan, terpengaruh ngan ibu ler pasal VS ni..tapi entry ibu yg dulu tuh, yg cakap abah ammar first belikan kat US dulu..camtuhlah

now dah ada 3 koleksi wangian nih..
sweet day dream, love spell, dan vanilla lace..
tengah mengumpul ag nih..hehe

haszuraidah ishak said...

owww...sukanya..nanti ibu buatler giveaway lagi, hadiahnyer vs..aww..pasti ku join..agagaga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop