@ Layan Survey di Petang Hari

Thursday, December 30, 2010

Ibu tengah tunggu Ayah ambil di office. Sambil tu layan survey jap. Rasanya survey ni untuk kegunaan tuan punya blog sahaja. takpelah kita bantu-membantu mana boleh kan.


Survey ni dari mahamahu.blogspot.com. Meh kita isi survey..

Arahan: Soalan2 survey yg perlu di jawab dengan ikhlas. Sila pilih 1 jawapan untuk setiap soalan.


1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?

a) Nokia
b) iPhone
c) Sony Ericsson
d) Samsung
e) LG
f) HTC
g) Blackberry
h) Motorola
i) CSL

2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?

a) Acer
b) Hp
c) Dell
d) Lenovo
e) Sony
f) Apple
g) Compaq
h) Fujitsu
i) Toshiba
j) MSI

3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?

a) Nikon
b) Sony
c) Casio
d) Canon
e) Kodak
f) Samsung
g) BenQ
h) Panasonic
i) Olympus
j) Fujifilm


4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?

a) Streamyx
b) P1
c) Maxis
d) Celcom
e) Digi
f) Yes
g) Time
h) Jaring
i) U Mobile
j) Tune Talk

5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?
a) Zara
b) Padini/PDI
c) CK
d) AX
e) Guess
f) Adidas
g) Levi's
h) Prada
i) D&G
j) Romp
k) Soda
l) LV
m) GAP

6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?

a) Starbuck
b) Old Town White Cafe
c) Mcdonald
d) KFC
e) Pizza hut
f) Chiken Rice Shop
g) Nando's
h) Dunkin Donut
i) Teppanyaki
j) Sushi King
k) Big Apple
l) Secret Recipe

7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?
a) Tesco
b) Jaya Jusco
c) Giant
d) Carrefour
e) Pakson
f) Clod Storage
g) Mydin
h) Metrojaya
i) SOGO
j) ISetan
k) Ikea

8) Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?

a) HotFM
b) EraFM
c) SuriaFM
d) SinarFM
e) HitzFM
f) RedFM
g) ThrFM
h) FlyFM
i) MuzikFM
j) KlasikNasionalFM
k) XFM
l) IKIMFM
m) MIXFM

9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?

a) TV1
b) TV2
c) TV3
d) Ntv7
e) 8TV
f) TV9
g) Astro Ria
h) Astro Prima
i) Astro Oasis
j) Astro Citra
k) Astro Warna
l) Astro Ceria
m) AFC


10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?

a) Dunhill
b) Burberrys
c) Gucci
d) Bvlgari
e) Channel
f) Calvin Klein
g) Christian Dior
h) Hugo
i) Davidoff
j) DKNY
k) D&G
l) Escada
m) Estee Lauder
n) Giorgio Armani
o) Lacoste
p) Lancome
q) Tommy Hilfiger
r) Versace
s) Ralp Lauren

11) Apakah jenis bahan bacaan yang anda selalu baca?

a) Remaja
b) Media Hiburan
c) Mangga
d) Intrend
e) Wanita
f) Pesona Pengantin
g) Hai
h) Pa & Ma
i) Maskulin
j) Majalah PC
k) Impiana
l) Arena Bola Sepak
m) Nona
n) URTV
o) Majalah Saji
p) Mastika
q) Novel

Ok dah siap. Survey ini terbuka penyertaannya sampai esok. Siapa rajin sila pergi jawab ye

http://mahamahu.blogspot.com/2010/12/mudah-sahaja-hanya-jawab-pengumuman.html

@ Cinta dan pokok

Cinta ni ibaratkan pokok. Perlu dijaga, dibelai dan dimanja agar ia tumbuh dengan subur. Andai kata pokok dibiarkan tanpa perhatian dan jagaan, nescaya lama-kelamaan ia akan kering, layu dan mati. Begitu juga dengan cinta ni.


Jatuh cinta memang bukan kawalan kita. Kita akan jatuh cinta dengan seseorang tu tanpa paksaan. Takdir dan jodoh penentuan Allah. Bila kita dah jatuh cinta, hati kita akan menjadi milik orang itu - sehingga ada juga yang tak tahu kenapala dia cinta sangat pada seseorang tu. Sebab tulah, contohnya kalau kes suami kaki pukul, penagih dadah atau kes bini garang dan queen control, orang lain akan terdetik - kenapalah sayang sangat kat orang tu kalau begitu sekali perangainya. Jawapannya? Tentulah sebab cinta. Bak kata lagu Sephia - kekasih sejatimu takkan sanggup untuk meninggalkanmu. (eceh siap ada lirik lagu)

Tetapi, bila kita dah bersama dalam tempoh yang lama, cinta tu haruslah dijaga. Bukanlah kata cinta tu bermaksud, si lelaki kena beli barangan berharga kat si perempuan. Tetapi sedikit tindakan yang menunjukkan yang kita beri perhatian kepada pasangan tu yang penting. Ibu bagi contoh suami isteri la. 

Sebagai seorang isteri, kerja di ofis, balik buat pula kerja rumah. Hanya Allah je tahu badan penat macam mana. Andai kata sesekali suami pulang bawa makanan kesukaan atau pun bila suami peluk atau kiss (untuk berkahwin saja tau) time nak tidur atau bila sesekali suami puji isteri cantik ke masak sedap ke - confirm hati isteri berbunga. Hilang penat buat kerja. Hilang tensen melayan karenah anak.

Sebagai seorang suami, kerja kat ofis penat dan banyak tanggungjawab nak tanggung. Andai kata isteri buat benda yang suami suka - contohnya kalau suami suka rumah kemas - usahakanlah vacume dan mop rumah tu kerap-kerap sikit atau suami suka isteri pakai cantik-cantik - kat rumah tu bersiaplah cantik supaya hatinya senang.

Benda-benda yang remeh ini umpama pokok yang disiram dan dibaja hari-hari. Ia akan menjadikan hubungan percintaan tu makin erat. Ada juga kata - kadang-kadang ada yang sanggup tahankan hati bersama pasangan walaupun pasangan tu garang ke tak bertanggungjawab ke. Semua tu sebab apa? Ya pastilah sebab anak-anak kan. Janganlah kita jadi begitu ye. Marilah kita ajak pasangan kita meraikan cinta setiap hari. tak banyak pun sikit. Tanpa cinta, hidup kita tidak bermakna.

Sekian entri jiwang di hari ini- heh.

@ Wallet/Clutch For Sale!!

Sesiapa berminat just email babyibu@gmail.com k. Tq.

From Isaac with Love Chain Clutch for Liz Claiborne

 Harga Butik: RM150
Harga BabyIbu: RM 100 (tak termasuk kos pos)
Warna: 
1. Gold  (SOLD) 
2. Silver - Available


Silver

Gold

Features (sama untuk dua-dua warna)

Dalamnya

Belakang


Panjang tali (tali boleh juga disimpan ke dalam untuk dijadikan Clutch

Liz Claiborne Arm Charmer Cyndred Wallet/Crossbody

Harga Butik: RM200
Harga BabyIbu: RM 120 (tak termasuk kos pos)
Condition: Used (9.5/10)




It really is an Arm Charmer! This Liz Claiborne organizer features a collection of pockets to keep cash, cards, and other small items--a slim phone and a compact, perhaps--in order, and also has removable extra-long cross-body strap for secure, hands-free wear. It does it all in chic style, too.
4.75" high, 8" wide, 1" deep, 24.0 inches" 
shoulder drop, snap closure


@ Tahniah Malaysia menang Piala AFF dan esok cuti

Wednesday, December 29, 2010

P/s: Esok cuti - yeayyy - Utusan Online

Tahniah Malaysia. Malaysia menang dengan aggregat 4-2 PIala AFF Suzuki. Setelah lama bola sepak Malaysia kemarau kemenangan akhirnya tercapai juga. Tahniah juga kepada jurulatih K Rajagopal kerana sjak die jadi jurulatih, banyak kemajuan yang pasukan Malaysia capai.

Rasanya ramai rakyat Malaysi menonton perlawanan ini. Ini membuktikan yang rakyat malaysia masih sayang dan sokong bola sepak cuma selama ni sedih dengan corak permainan mereka.

Apapun tahniah sekali lagi. Hidup malaysia!

P/s: tak paham kenapa cameraman asyik fokus kat penonton wanita indonesia-artis agaknya eh-cantik-cantik

@ Demi masa depan

Demi masa depan, patutkah kumelabur pada yang ini?



SK-II Pitera™ Commitment Set

Now RM528 
Facial Treatment Cleansing Gel 15g
Facial Treatment Cleanser 20g
Facial Treatment Clear Lotion 150ml
Facial Treatment Mask 1pc
Facial Treatment Essence 150ml
Skin Signature Cream 15g


Exclusive SK-II limited edition silk scarf included.

@ Samsung Galaxy Tab

Hari tu kan Ibu dah tunjuk my new baby tapi tak cakap apa die kan. So inilah die. Samsung Galaxy Tab nama die. 


Apa benda ni? Err Ibu pun tak pandai sangat nak terang bab gadget ni - Ibu dapat dari sini.

Galaxy tab yang bersaiz skrin 7 inci (1024x600 WSVGA) ini menawarkan pelbagai ciri yang menarik. Dilengkapi dengan versi Android terbaru Froyo 2.2 dengan TouchWiz 3.0 dan sumber kuasa dari pemproses Cortex A8 berkuasa sehingga 1GHz dan RAM 512MBdengan kemampuan pemprosesan video dari pemproses PowerVR SGX540 dijangkakan dapat menyokong kebolehan pemprosesan aplikasi dan permainan 3D dengan sempurna. Di tawarkan dengan memori dalaman pilihan 16GB atau 32GB dan kebolehan tambahan memori melalui kad memori microSD sehingga 32GB, ia turut dilengkapi dengan kamera autofokus 3 Megapiksel dengan lampu denyar dan kamera pendua untuk kegunaan panggilan video. Selain daripada itu ia juga berkebolehan memainkan semula video bersaiz Full HD.Turut dinyatakan ialah alat ini menyokong aplikasi Flash 10.1 dari Adobe. Ciri-ciri biasa peralatan Android seperti Gyroscope sensor,Geo-magnetic sensor,Accelerometer dan sensor cahaya turut termuat didalam alat ini.

Ibu dah lama minta handphone yang Ibu boleh update blog secara live - demand lebih guna bukan reti sangat pun. Hehe. So baru-baru ni bila Maxis buat promosi, Ayah pun belikan kat Ibu - Thank to kawan Ibu - L**!! - sebab tolong belikan. Saiz die adalah macam ni:

Samsung Galaxy Tab yang tengah tu - sumber

Kemudian Ayah belikan cover Samsung Galaxy Tab - dalam RM50 - so kalau orang nampak ala-ala diari la sikit. Hehe.


So far baru guna gitu-gitu je sebab tak sempat nak belek. Apa yang best? Antara aplikasi yang Ibu suka guna ialah:



Jorte - ala-ala organizer gitu. Siap boleh sync dengan Google calendar lagi. Ibu memang suka bab-bab organizer ni. Satu hari habis dok belek benda ni je. Dok menyusun jadual kerja konon. Hehe. Tapi keje tak siap-siap juga - huhu.




Color note - Ibu buat list pasal kerja, pasal entri blog dan juga shopping list. Selalu Ibu merata-rata - asal dapat idea conteng kat buku - lama-lama lupa. Guna ni ok skit. Heh.


Documents To Go - Boleh baca dan edit mic office. Ibu boleh access file kat Google Document - tempat Ibu selalu backup keje2 Ibu. Senang kan?


Last sekali Blogaway. Ni untuk blog. Tapi tak cekap lagi guna. Andai kata entri Ibu tunggang terbalik tu - maknanya Ibu pos dari sini la. Hehe. Sambil tu tengah cari juga application best untuk post entri dari Samsung Galaxy Tab ni. Err panggil tab jelah kan senang?

Oklah nak siap-siap. ada janji ngan kawan nak kuar jap. Nanti Ibu try post entri dari Tab ye. Till then.

@ Testing ni



Tengah belajar post entri dari tab ni. Nanti ibu cerita lanjut pasal tab ni ye. Sekarang tengah dok blaja lagi. Walaupun namanya budak sains komputer tapi bab gadget ni lembab sikit. Huhu.

@ Okla, tak pelik sangat..

Tuesday, December 28, 2010

Selalu Ibu akan pakai tudung ala Ariani. Ibu beli time Ariani sales - sebab dekat dengan rumah. Tapi kadang-kadang kepala tudungnya tak best sangat. Pernah cuba tudung yang melekat kat kepala. Apa ke nama - tudung syria eh? Tapi rasa tak cantik. Nampak pelik semacam je. 

Tapi baru-baru ni masa pergi dinner ofis Ayah, Ibu try pakai. Emm okla. Tak le pelik sangat. Mungkin kain jenis lain kot. Tebal sikit. Siap belajar pakai lapik-lapik lagi. Hehe.


Taraa. Lepas ni bolehla buat koleksi tudung fesyen ni pulak - alasan nak shopping - kuikui. 

@ For Sale!!

Ada beberapa barang for sale. Kalau berminat sila email warhans@yahoo.com.

1. AVENT iq UNO ELEKCTRIC BREAST PUMP - 2 SETS



This set include:

  • Electronic Breast Pump
  • Bottle stand/funnel cover
  • Battery pack
  • Manual pump parts for when power is not available
  • Spare parts
  • Breast milk container (125 ml/ 4 oz)
  • Extra soft, Newborn Flow Nipple
  • Adaptor compatible with Malaysia socket as this is a US set

Product Description
Can be use in three ways: by main power, battery power or manual

This unique BPA-free pump is designed with an electronic memory that puts you in control by learning and continuing your personal pumping style. The electronic memory learns and at the touch of a button, continues your personal pumping rhythm. The gentle-draw vacuum mimics baby's suckling to create a steady milk flow that requires less pumping. Patented massage cushions flex in and out, replicating baby's suckling action and stimulating a fast, natural let-down.

In addition to mains power, this single electronic pump can also operate using battery power and as a manual pump, for total flexibility.

Used only for 2 months. Only the breast pumps.. Other parts are new.
Selling Price : RM600
Normal price : RM899
Buy 2 set : RM1000
Not include postage

2. The Moms Precious Cooler Bag


The Moms Precious Cooler Bag (Sling/Back pack convertible) set is used to store, cool and transport breast milk. Can also be turned into a handy mummy bag during short trips out with baby!

This bag also offers additional room to hold breast pump (will fit the Medela Swing, Medela Harmony, Mini Electric, Medela Manual, Avent Isis manual pump, Avent Isis Uno and Playtex Manual Breastpump). This is a reasonably discreet way to carry all your expressing equipment. BONUS FEATURE: 4 ways to carry this bag : hand carry, sling, backpack or hook it up to your stroller or diaper bag!

Detailed Features:

  • 3 separate storage compartments
  • Adjustable shoulder strap
  • An additional handle for you to hand carry
  • Can easily be converted into a sling bag or back pack
  • Additional strap with buttons at the back so you can strap the bag to your stroller or other bags
  • Durable material with reinforced construction
  • Water proof and insulated lining
  • Functional, stylish, modern and everlasting design
  • Wide mouth opening allow for easy access
  • Breast milk can be stored for more than 12 hours with this type of chilly bag
  • Dimension (inches): 8.5"(H) x 6"(W) x 8.5"(L)


This cooler bag set includes:
Cooler bag (convertible sling/back pack) worth RM 75.00
6 Moms Precious Storage Bottles & 2 Bottle Caps that also double up as a feeding cup (worth RM 39.00)

Never been used.
Selling price : RM100
Not include postage


3. Studio diaper tote (sangat cantik nih)





STUDIO diaper tote is stylish enough to pair with a little black dress, but practical enough to keep you and baby stocked for a long day at the playground. Two insulated side pockets hold baby's bottles, food and sippy cups, while 12 more pockets keep your phone, wallet, keys and other personal items dry, secure and within quick reach.

STUDIO's adjustable stroller straps attach neatly and conveniently to the handlebars of any stroller. Unclip, and STUDIO converts back into a tote that will look chic well past babyhood.


  • 14 pockets & zip-top closure (big enough for most laptops)
  • Zip pocket protected by Agion® antimicrobial lining
  • Two roomy insulated side bottle pockets
  • Quilted cushioned changing pad
  • Water-resistant inside & out
  • PVC-free, eco-friendly materials
  • Snap-down front pocket lets you stash a blanket/bib underneath
  • Nickel feet keep STUDIO off the ground & scuff-free
  • Hangs neatly on a stroller & can be worn over the shoulder
  • Contrasting lining makes it easy to find what you need
  • Dimensions (inches): 17 wide x 12 tall x 6 deep (43.2 X 30.5 X 15.2 CM)

Never been used.
Selling price : RM350
Not include postage

@ Ada apa dengan Uniqlo?

Monday, December 27, 2010

Pernah dengar pasal Uniqlo? Uniqlo ni kedai baju dari Tokyo, Japan. masa pembukaan hari tu agak besar-besaran la promosinya. Membuatkan Ibu teruja nak pergi (dasar tak boleh dengar sales kan - huhu). Tapi disebabkan Uniqlo ni jauh letaknya di area Bukit Bintang - kat bangunan Fahrenheit 88. Maka tak jadila plan tu.

Jumaat lepas, bawa abah, mama dan adik-adik jalan KL. Adik nak pergi Uniqlo tu. Dengan bantuan Garminku sayang, sampaila juga. Meh kita jengok ada apa dengan Uniqlo. 


Ammar with Maksu and Pak Lang 

 Inilah kedai Uniqlo tu. 

Ada dalam 3 tingkat rasanya. Banyak baju tebal-tebal. Sesiapa nak cari sweater tebal atau jacket ke memang sesuai la. 


Ni kawasan baju wanita. Harga? Harga die boleh tahan la juga.


Satu yang Ibu suka adalah jeansnya. Jeans die punya cutting cantik. Kualiti pun ok. Harga dalam RM120 ke RM180. Tapi Ibu beli yang sales jelah - dapat la selai dalam RM79. Okla tu kan bagi seluar jeans. Tapi cutting die agak kecil la. Saiz paling besar ada 30 - Ibu pun pakai 26 (patut 27 besar sikit tapi dah habis saiz - hehe).


Stoking pun banyak. Ingat nak beli sebab Ibu memang jenis tak tahan sejuk tapi sebab harganya yang boleh tahan maka tak jadi. Kalau tak salah ada yang sehelai RM35. Last-last beli jacket yang tengah sales - RM39. Boleh pakai p lab ye. Untuk Ammar? Err baju budak-budak punya tak de lagi ye kat Malaysia. Bagus- save duit Ibu. Keke.


Ini pula jeans bahagian lelaki. Harga pun dalam RM170. Tak banyak salesnya. Sweater dan jacket banyakla. Sempatla juga Pak Lang beli sweater dan baju lengan panjang. Untuk yang jenis stylo sikit tu berbaloi la pergi. 

Kesimpulannya? Bagi Ibu kat situ berbaloi beli jeans sahaja.  Oh ya, kalau nak cari baju, sweater dan stoking tebal-tebal pun ok la juga. Kalau sales la, kalau tak macam mahal. Better pergi Jusco je. Boleh tak gitu? Huhu.

@ Contest BabyIbu TC&TR

Seperti yang korang tahu, Ibu dah announce contest BabyIbu Top Commentator dan Top Referrer - Ringkasnya BabyIbu TC&TR (tak larat nak taip banyak-banyak-huhu). Hari tu tak sempat cerita details. 


Apa?
BabyIbu Top Commentator dan Top Referrer (BabyIbu TC&TR)

Objektif?
Sempena menghargai reader BabyIbu yang sentiasa menyokong blog BabyIbu ni. 

Bila?
Contest ni akan berlangsung setiap bulan sepanjang 2011

Hadiahnya apa?
Hadiah akan bertukar setiap bulan. Sesiapa sudi nak sponsor contest boleh email babyibu@gmail.com - nanti boleh bincang details la apa exchangenya.

Syarat-syaratnya?
Tampal banner contest di blog anda. Sekiranya pemenang pertama tidak mencukupi syarat (tiada banner contest di blog), peserta seterusnya yang mencukupi syarat akan diumumkan sebagai pemenang.

Untuk Top Commentator 
Pemenang akan dipilih setiap bulan berdasarkan komen paling banyak bulan tu. Boleh rujuk widget Top 10 Members di sidebar (gambar merupakan update hari ni untuk bulan Disember):


Untuk Top Referrer
Pemenang akan dipilih setiap bulan berdasarkan blog yang mempunyai klik ke BabyIbu paling banyak bulan tu. Boleh rujuk widget Histats di sidebar (gambar merupakan update hari ni untuk bulan Disember):


Mudah je kan? Jadi marilah semua sertai.


TC&TR bulan Mac 2011
 Hadiah


TC&TR bulan Februari 2011
Hadiah dan Pemenang


TC&TR bulan Januari 2011
Hadiah dan Pemenang

Hadiah untuk bulan Disember untuk kedua-dua kategori ialah:



@ Final call!!

Final call for kelambu moden pre-order. Barang akan dapat hari ini. Insyaallah esok atau lusa akan diposkan kepada anda. Berminat? Just email babyibu@gmail.com atau tinggalkan email di komen. Nak lihat senarai pre-order? Klik sini!!

@ Sikit lagi..

Friday, December 24, 2010

Sikit lagi ni. Alhamdullilah tahun ni dua kali dapat claim Google Adsense. Rezeki Ammar. 


@ Photobook Promosi!!

Thursday, December 23, 2010

Sesiapa berminat nak buat Photobook, bolehla dapatkan satu sekarang. Ada promosi - 60%. Berbaloi ni kalau beli. Ibu dah beli hari tu - Klik sini untuk baca entri - tapi medium punya. Kali ni die promosi yang large. Balik KL ni baru boleh design2. Tak sabar ni. hehe. Saper nak juga Photobook boleh KLIK SINI!!



P/s: Ibu dh otw balik KL!!

@ Pre-Order Kelambu Moden

Alhamdullilah, kelambu moden dah sold out. Di atas banyak permintaan, Ibu buka pre-order. Barang akan dapat hari Isnin minggu depan maka hari Selasa atau Rabu akan dipos kepada anda. Untuk pre-order semua by post ya. Sila email babyibu@gmail untuk tempahan atau tinggalkan email anda di komen k. Tq.

Nak order - klik sini!!

Harga: RM45 (tak termasuk pos)

Saiz: Queen

Warna: Biru dan Pink


Senarai Pre-Order


1. Zahwani - Biru - Sold

2. Rumi - Biru - Sold

3. Rumi - Pink  - Sold

4. Najmah - Pink - Sold

5. Sue - Biru - Sold

6. Kak Yong - Booked

7. Ayu - Pink - Sold

8. Syamimah - Biru -Sold

9. Ida - Pink - Sold

10. K. Sue - Pink - Sold

11. Hamim - Biru - Sold

12. Fieda - pink - Sold



@ BabyIbu Shoppe

Wednesday, December 22, 2010

Sebenarnya dah lama Ibu buka blog BabyIbu Shoppe ni tapi tak berupdate. Tak sempat. Semalam tiba-tiba Internet laju dan ada mood nak update sikit. Maka berubah wajahla BabyIbu Shoppe. Tara...inilah wajah baru BabyIbu Shoppe


Ada apa pada BabyIbu Shoppe ni? Semua barang yang Ibu pernah jual di blog BabyIbu akan Ibu letak di situ. Seperti yang korang tahu, apa yang Ibu jual memang hasil daripada yang Ibu pernah beli atau pakai. Antara produk yang BabyIbu Shoppe jual ialah botol Weego. thermos flask, toy box dan juga kelambu. Hopefully, more to come ye.


bannerbabyibushoppe

Harap korang sudi la sokong BabyIbu Shoppe ni ye. Jemputla jadi follower di BabyIbu Shoppe. Nanti tahun depan Ibu akan lancarkan contest untuk BabyIbu Shoppe pula. Insyaallah.

@ Baby Shoes at BabyRuffkins

Masa Ammar baby dulu, Ibu suka sangat belikan Ammar kasut comel-comel. Geram tengok die pakai - even time tu tak pandai jalan lagi. Selalu Ibu beli dekat BabyRuffkins. BabyRuffkins merupakan online store yang menyediakan banyak pilihan shoes untuk baby dan juga toddler. Ada banyak choice. 











Haa. Macam-macam jenis ada. Dari baby sampailah ke besar Ammar. Memang geramlah tengok. Kebetulan pula BabyRuffkins tengah buat clearance sales.





Apa lagi? Terjahla BabyRuffkins sekarang untuk kasut si Comel anda!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop