@ Alkisah Nak Kurus

Friday, December 10, 2010

 Entri Melekat..Sila ke bawah ye untuk entri terkini!!..




Ibu dan adik Ibu kami berlainan struktur badan. Ibu dan dua adik lelaki memang jenis kurus tapi adik perempuan Ibu lain pula. Selalu tanya Ibu rahsia untuk kurus. Ibu diet kah? Senaman ke? Ibu rasa memang badan Ibu jenis macam ni kot. Bukan jaga badan pun. Cuma sekarang makin kurus sebab breastfeed dan jaga Ammar.

Berbalik pada kisah adik Ibu, baru-baru ni ada baca pasal Rxlite. Korang pernah dengar tak? RxLite merupakan minuman pelangsingan koko yang murah, mudah untuk disediakan, sedap untuk diambil, tidak banyak pantang larang dan tanpa kesan sampingan. Klik sini untuk maklumat lanjut pasal Rxlite. Ibu tengok sebab harga die yang boleh diterima untuk seorang pelajar IPT macam adik Ibu tu. 




Satu lagi, Rxlite ni adalah minuman perisa koko. Jadi senang sikit nak minum kan. Rasa pun sedap. Teringat dulu kawan-kawan Ibu pernah try macam-macam produk pelangsingan sampai pernah kes sakit perut cirit birit sampai lembik.Itu kes minum teh kot. Tapi Rxlite ni tak menjalankan tugas macam tu tapi membakar lemak-lemak.

 Laman web Rxlite

Ibu Google pasal Rxlite ni, glamer juga rupanya. Dah banyak keluar paper. Ni ha keratan akhbarnya.




Boleh percaya ke tak?  Banyak testimoni daripada pengguna yang membuktikan benda ni berkesan. Testimonial di web klik sini. Antaranya ialah:

Bagi Puan Zuriani Md. Zain, 46 tahun dari Dengkil,Selangor pula masalah ini lebih kritikal kerana penyakit darah tinggi dan sakit lutut yang dialaminya membuatkan beliau ragu-ragu melalui terapi di pusat pelangsingan, mengambil pil-pil pelangsingan mahupun mencuba tips senaman.

“Saya berjaya menurunkan berat badan sebanyak 31 Kg dalam tempoh 3 bulan. Pinggang pun semakin ramping, badan rasa sangat ringan dan bertenaga. Malah, ada juga rakan-rakan yang menegur kulit saya kelihatan lebih cantik. Tetapi pada saya, yang penting adalah tahap kesihatan saya semakin baik. Masalah darah tinggi saya sudah beransur, dan lutut saya sudah tidak sakit lagi,” kata Puan Zuriani.




Adik Ibu siap buka Facebook. Di Facebook RxLite, boleh dapat info pelangsingan harian, berkongsi kisah bersama rakan seperjuangan, berbincang pasal isu kuruskan badan, mengetahui pengumuman terkini dari RxLite dan BERPELUANG MENYERTAI KUIZ DAN PERTANDINGAN MINGGUAN!





Satu lagi yang menarik, mereka juga anjurkan pertandingan setiap bulan kepada pengguna mereka. Kiranya siapa yang turun banyak boleh menang hadiah menarik. Bagus juga strategi ni sebab boleh buat pengguna bersemangat nak turunkan berat badan. Ala-ala Biggest Loser Asia la ni.





Menarik bukan. Tu buat adik Ibu excited nak try. Korang pun mana yang ada masalah bolehla cuba. Nak tahu lagi pasal Rxlite boleh klik sini

1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

fazilzura said...

ado ramai kwn2 zr minum ... ado yg minum tup2 ngndung hhhuhuhu zr ni dok usaha nk ngndung, lum lekat2 lg.. tingin jgk nk try tp takutttttttttttttttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop