@ Baby Shoes at BabyRuffkins

Wednesday, December 22, 2010

Masa Ammar baby dulu, Ibu suka sangat belikan Ammar kasut comel-comel. Geram tengok die pakai - even time tu tak pandai jalan lagi. Selalu Ibu beli dekat BabyRuffkins. BabyRuffkins merupakan online store yang menyediakan banyak pilihan shoes untuk baby dan juga toddler. Ada banyak choice. 











Haa. Macam-macam jenis ada. Dari baby sampailah ke besar Ammar. Memang geramlah tengok. Kebetulan pula BabyRuffkins tengah buat clearance sales.





Apa lagi? Terjahla BabyRuffkins sekarang untuk kasut si Comel anda!!

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Adyshariz said...

nk pi terjah jap lagi..berkenan kat sandle tu..comey sgt

Fana Flora said...

wah~ cantiknye kasut budak2 skrg ni. mesti seronok ada anak. :D boleh pakaikan kasut-kasut yang cantik-cantik.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah cantik2 la kasutnya yana, eh adidas yang warna pink tu cam kasut balqis la

SyUhAdA said...

comeynye kasut2 tu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop