@ BabyIbu Shoppe

Wednesday, December 22, 2010

Sebenarnya dah lama Ibu buka blog BabyIbu Shoppe ni tapi tak berupdate. Tak sempat. Semalam tiba-tiba Internet laju dan ada mood nak update sikit. Maka berubah wajahla BabyIbu Shoppe. Tara...inilah wajah baru BabyIbu Shoppe


Ada apa pada BabyIbu Shoppe ni? Semua barang yang Ibu pernah jual di blog BabyIbu akan Ibu letak di situ. Seperti yang korang tahu, apa yang Ibu jual memang hasil daripada yang Ibu pernah beli atau pakai. Antara produk yang BabyIbu Shoppe jual ialah botol Weego. thermos flask, toy box dan juga kelambu. Hopefully, more to come ye.


bannerbabyibushoppe

Harap korang sudi la sokong BabyIbu Shoppe ni ye. Jemputla jadi follower di BabyIbu Shoppe. Nanti tahun depan Ibu akan lancarkan contest untuk BabyIbu Shoppe pula. Insyaallah.

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

oo ibu ada online shope ke?? ok sat lagi saya jengah..kot2 ada yg berkenan...

Me as a wife to mohd nazri..me as a daughter to Ismail & Mahtera.... said...

sy dah tag awak utk join contest simanjaku comel jgn lupa joint k

Me as a wife to mohd nazri..me as a daughter to Ismail & Mahtera.... said...

harap sudi la joint contest tu

CatlinaFly said...

go yana go! :) semoga bisnes bereambang maju..amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop