@ Contest BabyIbu TC&TR

Monday, December 27, 2010

Seperti yang korang tahu, Ibu dah announce contest BabyIbu Top Commentator dan Top Referrer - Ringkasnya BabyIbu TC&TR (tak larat nak taip banyak-banyak-huhu). Hari tu tak sempat cerita details. 


Apa?
BabyIbu Top Commentator dan Top Referrer (BabyIbu TC&TR)

Objektif?
Sempena menghargai reader BabyIbu yang sentiasa menyokong blog BabyIbu ni. 

Bila?
Contest ni akan berlangsung setiap bulan sepanjang 2011

Hadiahnya apa?
Hadiah akan bertukar setiap bulan. Sesiapa sudi nak sponsor contest boleh email babyibu@gmail.com - nanti boleh bincang details la apa exchangenya.

Syarat-syaratnya?
Tampal banner contest di blog anda. Sekiranya pemenang pertama tidak mencukupi syarat (tiada banner contest di blog), peserta seterusnya yang mencukupi syarat akan diumumkan sebagai pemenang.

Untuk Top Commentator 
Pemenang akan dipilih setiap bulan berdasarkan komen paling banyak bulan tu. Boleh rujuk widget Top 10 Members di sidebar (gambar merupakan update hari ni untuk bulan Disember):


Untuk Top Referrer
Pemenang akan dipilih setiap bulan berdasarkan blog yang mempunyai klik ke BabyIbu paling banyak bulan tu. Boleh rujuk widget Histats di sidebar (gambar merupakan update hari ni untuk bulan Disember):


Mudah je kan? Jadi marilah semua sertai.


TC&TR bulan Mac 2011
 Hadiah


TC&TR bulan Februari 2011
Hadiah dan Pemenang


TC&TR bulan Januari 2011
Hadiah dan Pemenang

Hadiah untuk bulan Disember untuk kedua-dua kategori ialah:



26 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AyuArjuna BiGoshh said...

wow beshnya....murah rezeki baby ibu selalu bagi pengunjung tegar ke blog ini...good work..can strengthen the ukhwah oso :p

BabyIbu said...

AyuArjuna - Tq - ya itulah tujuannya. tgh cuba kasi lebih masa untuk rajin balas komen. heh.

Huda said...

baiknye hati..hadiahnye mmg best :) sy mesti join ni!

Ghumaisha said...

Askum. Salam singgah. Promosi pembukaan butik. Pembeli btuah akan menerima hadiah misteri dr Ghumaisha...Jemput jd Blog Follower dan friend di FB…TQ

Mama Zharfan said...

insya Allah, me nak join :) tp utk category commentator tegar ajer lah :)

Cute MuM said...

menarik nie.. pasti join..

CatlinaFly said...

besh2...harap2 sy selalu dtg sini..teruskan menulis yang besh2 ye yana! :)..mesti join punye!

Fana Flora said...

wah~ menariknya. insya Allah tak busy tahun depan, boleh join :DD

Fitri Senin said...

salam..sy ni br je join blogger moms..minat nye dgn contest yg dianjurkan sbb cr utk merapatkan kenalan blogger..mungkin sy pun nk cuba la.. :)

http://fitribintisenin.blogspot.com

idah said...

mcm mne idah blh terlepas ni kak????hehehe...nampak sgt bz smpi terlepas entry ni...so idah br jer join...hehehehe....

ummuabdullahsyaakir said...

Salam,kak...insya Allah saya sama2 sertai.Tapi tak tau sempat atau tak nak join Top Commentar untuk bulan ni,tengah bulan ni saya exam...huhu

ummuabdullahsyaakir said...

Oh yea...Saya dah letak banner contest di kedua2 blog

http://ummuabdullahsyaakir.blogspot.com(blog utama)

http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com(blog contest)

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

ooo.contest ni utk sepnjg tahun 2011 upanya...hehehe..xperasan lak..ingt bln disember 2010 jer...

SyUhAdA said...

besnye..
nak join..nak join..~

ibunaznoy said...

saya nak join gak,tq yana bg peluang pd blogger utk bina ukhwah..tmbah kenalan..

p/s:nnt nak tepek banner gaks!!

fa10 said...

menarik juga..

FW said...

Salam semua,

Stand a chance to win a BRAND NEW MEDELA FREESTYLE at Faheem's Wardrobe

"Mother of The Year" Contest

We Support Exclusive Breastfeeding

mariah_smile said...

senang je rupenye join contest ibu.. tq ibu wat contest yg senang n bmurah hati berikan hadiah..

AkmaFaizal said...

wah..ade lagi ke nih? lama gile tak mengomen kat sini. boleh join sama?

mariah_smile said...

boleh join ag.. sila2..

nurul nabila bt medan said...

best nye.boley dpt hadiah.nak join !!

Nisa' Azman said...

sy nk join gak la monthly contest nie...mane tau bertuah ke, hehe..

sy pastekn banner kat personal blog (http://greennnpanda.blogspot.com) & contest blog (http://greennnpandacontest.blogspot.com).. ^_^

nurul nabila bt medan said...

saya pun dh letak banner kat dua2 blog.
**tangan men-gatai nak komen

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/


http://nabila-suka-contest.blogspot.com/

aNiM said...

salam,

saya dah letak banner kat dua-dua blog :)

http://mrsmaza.blogspot.com

http://luvnabilndamia.blogspot.com

tq~

aNiM said...

salam,

saya dah letak banner kat dua-dua blog :)

http://mrsmaza.blogspot.com

http://luvnabilndamia.blogspot.com

tq~

UmmiAsha said...

salam perkenalan...
sy pun dh letak banner..

http://ummiasha-contestsanasini.blogspot.com/

http://cintaakhiratumi.blogspot.com/

tq~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop