@ Contest Baru

Monday, December 13, 2010

Ibu sekarang di Kedah. Jadi Internet sangat romantik. Nak upload gambo pun bercinta. Em sebelum Ibu umumkan contest baru, Ibu nak bagitau yang Ibu akan email voucher kepada pemenang Gaya Si Comel dalam minggu ni. Masih menunggu 3 pemenang lagi untuk contact Ibu. Ibu dah pergi tinggalkan pesanan di blog mereka tapi masih tiada jawapan. 

Ok berbalik pada contest baru. Ni contest simple sahaja, dan yang paling best.Contest ini akan berlangsung tiap-tiap bulan sepanjang tahun 2011. Ada dua kategori. Contest untuk Top Commentator dan Top Referrer. Tiap-tiap bulan, siapa yang tinggalkan komen terbanyak dan rujuk blog Ibu paling banyak akan menerima hadiah.

Apa hadiahnya? Hadiahnya berbeza setiap bulan. Ada yang Ibu sponsor sendiri, dan kalau ada yang nak sponsor pun boleh contact Ibu. Oklah nanti Ibu akan buat pengumuman rasmi. Tapi yang penting, contest untuk kedua-dua kategori akan start bulan ini ya. So apal lagi, sila tinggalkan komen banyak-banyak dan refer BabyIbu. Good luck semua!!

16 kawan BabyIbu berkata-kata..:

kayyana said...

ish.. tak sabar nk tunggu contest baru nih.. yg lepas takde rezeki danish nak menang..

@e_da said...

wah sangat menarik ni.. tq ibu

AshAnas said...

ohoho... yana kt kedah ye? lama ke? kalau lama, jemput la mai kenduri adik shira 19/12 ni kat bukit indah...

yantz-yeem said...

wahhhhh...ada contest lagi ke????akn berusaha utk menajdik pengomen tegar...hahaha

Adyshariz said...

ni yg berobar- kobar nk komen kat sini...hehe..

deena awanis said...

nak try lagi..yay!!

Faryza said...

woww..contest baru...

LilYofDaPond said...

wowee.. nk join gak..
hehe
salam perkenalan...ngee hee :))

Mama Zharfan said...

beshhh tu!!

ummioked said...

bestnya..nanti blhlah join

Ayin Masliza said...

wahhhh best niiii, buleh join...contest yang lepas, tak sempat...

LisaVsKhusairi said...

wah,,rajinnya buat contest...

~~@lyci@~~ said...

wah, nk join jugakkk..

atoyis said...

nak try gak ner la tahu dpt hadiah besh ngee

SyUhAdA said...

okeh..
boleh je..
bes nie..~

Fana Flora said...

wah~ murah rezeki. bak kata orang what you give, the more you get. eceh :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop