@ Demi masa depan

Wednesday, December 29, 2010

Demi masa depan, patutkah kumelabur pada yang ini?



SK-II Pitera™ Commitment Set

Now RM528 
Facial Treatment Cleansing Gel 15g
Facial Treatment Cleanser 20g
Facial Treatment Clear Lotion 150ml
Facial Treatment Mask 1pc
Facial Treatment Essence 150ml
Skin Signature Cream 15g


Exclusive SK-II limited edition silk scarf included.

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Zulaikha Mohamad said...

ade org sesuai pkai SKII ade org tak.. yana penah try ke?? dulu jue penah try tp takde beza pon.. so jue just stick to clarins..

AyuArjuna BiGoshh said...

cuba try sample die dulu...mahal gak tu

Anonymous said...

saya tak pernah try b4,
last month, 1st time beli yg set jugak..takot jgak nk guna kot2 kulit tak sesuai..tapi bila try mmg best!
bru sebulan pakai, kulit mmg licin dan bersih,..skg pki bedak je..x pakai dh make up ke foundation ke..kalo pki Essence Treatment dan repair c lagi bagus..kulit jadi ber'shining' mcm dlm iklan..^^v

Mama Zharfan said...

my adik (yg beli handbag dgn u tu) adalah pengguna tegar sk11--dh lama dia guna, and sgt serai--kulit dia memang merbeles lah--me mls pakai sbb tak suka pakai apa2 kat muka except cleanser biasa2 ajer hehehhe

Cahaya Kita said...

SKII mmg mahal... tapi hasil nye berbaloi.... cuba laaa....

Fana Flora said...

ada kawan pakai, kulit die mmg cantik.

berbaloila dgn harga die kan. :DD

Hezesuze said...

tengok pada kemampuan dan juga jenis kulit uols le...kalo mampu apa salahnye mencuba...

CatlinaFly said...

teringin juga, nak try brand mcm gini or skII clear water bagai..mengenangkan harganye terus cancel..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop