@ Gin & Jacqie: Ibu suka sebab...

Monday, December 20, 2010

Ibu antara penggemar barangan Gin & Jacqie ni. Kalau tak percaya cuba baca entri koleksi Ibu. Banyak juga koleksi Gin & Jacqie yang Ibu ada. Ibu juga suka baca blog Gin & Jacqie ni. Banyak kisah pasal fesyen terkini dan updates pasal benda-benda yang kreatif dan unik. Klik banner bawah ni untuk jengok blog:


Kenapa Ibu suka produk Gin & Jacqie ni?. Ibu suka sebab design-designnya simple, praktikal dan memenuhi keperluan Ibu. Maklumlah Ibu ni suka bag yang banyak poket atau compartment. Jenis suka organize2 barang ni. Antara produk die yang menjadi minat Ibu ialah:




Walaupun ia sebenarnya untuk simpan barang jahitan dan kraftangan, Ibu lagi suka guna untuk simpan toiletries atau barang-barang anak. 

 Compartment die banyak so boleh letak macam-macam. Maklumat lanjut KLIK SINI!

Selain tu, Ibu paling suka bag baby Gin & Jacqie. Contohnya macam Colorful Suzanna ni.  




Colorful Suzanna - Cantikkan coraknya. Comel giler. Corak lain pun ada.



Compartment yang luas sesuai untuk letakkan barangan bayi masa keluar berjalan. Dapat free changing mat dan ada juga detachable sling strap. Maklumat lanjut KLIK SINI!! 

Selain itu, Gin & Jacqie juga terkenal dengan organizer bagnya. Ibu ada dua organizer bag Gin & Jacqie. 



Boleh alih-alih tukar kaler. 

Paling penting dalam die ada banyak compartment. 


Senang nak tukar-tukar beg. Buat jadi make up bag pun boleh. Maklumat lanjut KLIK SINI!!

Ha cantik2 kan? Sesiapa berminat bolehla terjah Gin & Jacqie. Sekarang ada promosi tau. Happy shopping.

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Zharfan said...

me pun minat colorful suzanne tu..

Hezesuze said...

cantik & mudah dipakai

Fana Flora said...

beg kat situ semua cantik-cantik. pernah terbaca kat the malaysian women's weekly, cofounder Gin & Jarqie design beg supaya beg tu nampak stylish dan practical.

CatlinaFly said...

minat yang craft and sew.. tak yah guna bakul ek..

durable tak, if boleh muat termos kecik, ok gak tu ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop