@ Kelambu Moden

Tuesday, December 21, 2010

Ingat tak Ibu dok cari penyelesaian untuk masalah nyamuk di rumah? Dah cuba macam-macam tapi kurang berkesan. Nak guna ubat banyak-banyak pun tak elok pula pada Ammar. Semua tu kan ke racun? Akhirnya Ibu dah jumpa penyelesaiannya. Taraaaa. 


Namanya kelambu moden

Ala-ala khemah so nanti tidur malam dijamin nyamuk tak masuk. Tak payah nak ikat kain kelambu kat tiang bagai. Boleh masuk 2 dewasa dan 2-3 orang anak. Lapikkan je dasar dengan tilam atau toto. Lepas pakai boleh lipat balik masuk begnya.


Nanti balik KL baru Ibu ambil gambar dengan Ammar dalam kelambu k. Sekarang kat Kedah wayar kamera tadak. Oh ya sesiapa berminat boleh beli - ada 4 lagi.

Harga: RM45 (tak termasuk pos)
Saiz: Queen
Warna: Biru dan Pink

14 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Atia Adina said...

besarnya....bagus ni...tak yah dah sembur ridset sana sini

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek...berkanan gak :)

YaQuut said...

Salam.
Ibu, saya nak berminatlah nak beli satu yang color biru. Saya kerja di Seksyen 8 Kota Damansara. Boleh saya datang ambil sendiri?

Puan Fir

atoyis said...

kak su guna kelambu tabliq..portable jugak..boleh bawak ke mana2..dia lebih kuram cm kelambu baby tapi boleh guna outdoor..dan mmg robust..sebab dh banyak kali kena patah riuk dengan kimi..

atfina said...

huhh... hebat suungguh ibu nih... menarik... tp x de plan lagi nak beli... buat masa ni keadaan nyamuk di rumah InsyaAllah masih terkawal...

kinna said...

kat rumah kt kampung pakai kelambu ni. kalo anak tidur buas, leh diselamatkan sang kelambu dari jatuh katil. sepupu ckp, mcm kereta kuda cinderella!

adcom said...

wahh..menarik...

sy pn ade beli setahun lepas gara2 byk nyamuk tp lain skit...macam kelambu baby tu tp very big dan bole muat queen size...

fida said...

salam, camne nak order ye?

BabyIbu said...

atia - yup, itu yang yana beli pakai kat rumah

ayuarjuna - ha ah cantik dan praktikal - nk beli email ye..hehe

Yaquut - email yana eh. boleh je jumpa kat kota damnsara. lagi sng.

atoyis - ha ah - berfungsi ala-ala tempat baby pusing2 juga. kalau atas katil leh selamatkan baby dr jatuh

atfina - alhamdullilah. kat rumah kami pun nyamuk tak bnyk sgt tapi tak nape- yang sekor dua tula suka gigit ammar

kinna - hehe..comel je

adcom - ini pun quenn size

fida - email yana eh

MamaYatie said...

bagus kelambu ni..sngt praktikal..nnt refer en.suami dulu nak beli tak..tq

Fana Flora said...

kelambu ni memang sangat moden. macam bercamping di bilik sndri. hehe

bardboo said...

memarik la.. m

Norazlila said...

salam... stock kelambu ni masih ada lg ke?
berimanlah nak beli...

BabyIbu said...

ya masih ada. berminat boleh email ye. tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop