@ Lembabbbb...

Thursday, December 16, 2010

Internet kat sini sangat lembab. Pastu asyik putus. Nak load email pun nak terlelap rasanya tunggu. Dahla ada paper nak submit hari ni. Huhu. Tunggu Ibu balik KL la baru boleh blog banyak-banyak ye. Kat sini tak dapat. Pemenang Gaya Si Comel pun tak boleh nak email. Sebab nak upload voucher tu lembab betul. Harap semua bersabar ye. 

P/s: Hadiah Gaya Si Comel yang Ibu pos korang dah dapat dah?

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Yaati Nor said...

dugaan tu..hehehhe

Hezesuze said...

laaa ingatkan weols jek yang rasa tenet lembab giler harinie..mencik tau...nk bw pun tak jadi loading sangatlah lambat...hehe

Adyshariz said...

samalah skrg ni, tak tau nape la..asyik2 suruh upgrade je

SyUhAdA said...

msti tensen klau iternet lembap..
nk on9 pon x bes..~

CatlinaFly said...

samalah..leh sakit kepala if internet lembab!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop