@ My New Baby

Friday, December 17, 2010

Semoga lepas ni boleh blog dimana-mana dan bila-bila masa. Diharap juga boleh reply komen dan email korang secepat mungkin. Tq Ayah - mode senyum sampai telinga.



P/s: Ibu..betulkan niat. Buka kata nak beli sebab nak baca jurnal online ka? Oh betul2.:)

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

SyUhAdA said...

wah..
besnye..
hpone bru..

Fana Flora said...

wah~ cantiknya. siap bau kedai lagi. kihkihkih

boleh digunakan pada bila-bila masa. di mana jua ibu berada..;D

Oyis said...

ooooo... bestnya!

Zuhaini said...

wah.. tahniah! :)

bardboo said...

bestnyer!! tp ntah bila la dpt pakai...

smbil tgok2 jurnal blh wat benda2 lain gak ka..sambil menyelam minum air..hehe

Faisya said...

wah, hp baru...best best...i like... ;)

Hanis Azla said...

wah seronoknya.. saya pula masih pinjam en.asben punya.. hu..hu..

MamaYatie said...

bestnya!! untung yana..

AyuArjuna BiGoshh said...

pehh sgt gores itu baby..i like

sue said...

nanti buat review pasal baby baru ni..

KambingBujang said...

waaaa samsung tab yer.. br launch kt malaysia kan???

CatlinaFly said...

bestn ye..masih pakai spony ericcsson yang dan season...

dulu pernah pakai Dopod tapi cepat hang sebab tuan dia lasak hehehe

CatlinaFly said...

**sony..huhu typo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop