@ Okla, tak pelik sangat..

Tuesday, December 28, 2010

Selalu Ibu akan pakai tudung ala Ariani. Ibu beli time Ariani sales - sebab dekat dengan rumah. Tapi kadang-kadang kepala tudungnya tak best sangat. Pernah cuba tudung yang melekat kat kepala. Apa ke nama - tudung syria eh? Tapi rasa tak cantik. Nampak pelik semacam je. 

Tapi baru-baru ni masa pergi dinner ofis Ayah, Ibu try pakai. Emm okla. Tak le pelik sangat. Mungkin kain jenis lain kot. Tebal sikit. Siap belajar pakai lapik-lapik lagi. Hehe.


Taraa. Lepas ni bolehla buat koleksi tudung fesyen ni pulak - alasan nak shopping - kuikui. 

18 kawan BabyIbu berkata-kata..:

~ As ~ said...

ok je, nice.

Huda said...

cun je kak :)

bardboo said...

sy pon rasa pelik je bila pakai tudung ni sbb dia melekat kat dahi..tp tgok org pkai lawa je..huhu

MamaYatie said...

cun jer tur, ada baca kat blog Mama Adam, dia tetas sket jahitan kat inner tur..jadi la muncung sket..cun jugak jadinya

Ummi Eisya said...

cun..tapi bila daku pakai,buruk bebenor..hihii

yantz-yeem said...

ok je x felik pun...makin cunz ada lah hehee...mmg la mual2 pakai pelik sket sbb kita dah biasa pakai tudung yg selalu dipakai...so ble sarung tudung yg lain mcm sket ada rse x selesa..tpi kena confident lah...baru lah rse selsa memakainya

Fana Flora said...

erm..saya tak boleh pakai tudung syria sebab muka bulat sangat. haha

tapi akak pakai ok je. cantik! :D

BabyIbu said...

tu la. teringin nak pakai le yang p beli juga. sbb tgk org lain pakai nmpak cantik. ok eh? tq2 tapi dahi luas - kn ekjas skit la. keke.

AyuArjuna BiGoshh said...

me pun pelik bila pakai tudung syria cam muka nampak kembang heheheh...tapi liyana nampak ok jer..comei

Mama Zharfan said...

comel jer ;) cuma kalau muncungkan sikit lg cun :)

Oyis said...

eh seswai je yana. cantik!

mamawafiQ said...

maintain sweet jerk ibu oiii....:)

Nad @ MamaZakwan said...

ok jek..cantek :)

p/s : cam kenal la..kat mane ek? utm ke sblm ni?org skudai ke?

BabyIbu said...

haha..cantik eh?-dengan segera esok ibu beli lagi-keke. tapi bila pakai asyik terlondeh ke belakang.longgar agaknya.

nad-yup yana utm skudai. kslsu selalu g n24 dulu-ada la tu. hehe

Nad @ MamaZakwan said...

owh, patut la cam slalu nmpk!!! dok ktf ke?kawan2 ngan rafidah kn?la..keciknya dunia!di alam maya ni jugak ketemu, hehe..

Yan said...

yan pun duk pakai tudung syria ni jekla hari2.. hehe

BabyIbu said...

nad - haah kawan fid. hehe. selamat berkenalan.

CatlinaFly said...

tudung indon pun sy baru try2 pakai.mula2 rasa mcm tak sesuai dgn muke..tapi lama2 pakai, selesa lak sebab selapis je kan..

peh tu nak kena cari awning yang besar supaya muka tak nampak pelik hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop