@ Photobook: Here I Come!!

Tuesday, December 14, 2010

Ibu dah lama teringin nak buat Photobook. Nak buat satu Photobook khas untuk family kami untuk tahun 2008 sampai 2010. Yelah, cuci gambar malas. Ada yang cuci sikit tu habis Ammar buat main. Setelah Ibu survey, Photobook Malaysia antara yang menarik produknya. Siap ada software jadi kita boleh design dan pilih gambar sendiri. 


Tapi yelah, harga die boleh tahan juga. Ibu dari tahun lepas dah subscribe. Jadi bila dioranag buat promotion, Ibu dapat tahu through email. Promosi die best, up to 60%. Masalahnya, promosi die selalu 2 hari je. Selalu tak sempat nak beli. Asyik terlupa dan tak sempat.

Minggu lepas die promosi lagi, kali ni dengan segera Ibu terus forward email ke Ayah. Nak bayar kena guna credit card. Ibu manala ada credit card. Setakat debit card tu adala. Hehe. Dan kali ini alhamdullilah ada rezeki. Ibu beli yang ini:


Harga pada Ibu oklah kan. Tak sabar nak design ni. Tapi kena tunggu balik KL dulu. Kat sini Internet slow sangat, tak boleh nak download software die. Nanti bila Ibu dowmload dan mula design, Ibu akan buat entri ya. Oklah sesiapa berminat bolehla p subscribe kat Photobook Malaysia ya. Till then.

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

yantz-yeem said...

murahhhhhh!!!!berbaloi kalo nak buat tu...nnti yana dah siap..hasilnya jgn lupe tjuk kat kitorang taw!!

AshAnas said...

shira pun tingin nak wat photobook family, siap nak beli software sendiri lg, tp abahnye tak bagi, hehe... thanks yana share info ni...

atoyis said...

hahha..sama la dgn kak su tak pernah nyer nak print gamba..sebab tu dlm frame ada gamba kawin dengan gamba konvo master dulu jek..yg lain sume dlm laptop..tp tak leh buat photobook lagi..budget tak cukup huk..huk..huk..takder yg nk sponsor ker kui..kui..kui

Mama Zharfan said...

ka uk, photobook murah esp time sale ;)

Me as a wife to mohd nazri..me as a daughter to Ismail & Mahtera.... said...

kalau berminat mcmana nak apply

Hezesuze said...

gud idea nie uols...nak cuci gambo byk siut...nnti weols terjah website tu hehe

beba said...

salam, saya pon suke photobook ni..kat umah dah ade 5 dah..hehe..wat collection.. :D best sgt kan..

pasal promo tu actually kita bule pakai bank transfer..saya dlu beli gitu gak..hehee..sbb sy pon takde CC..so saya tanye customer service and info pasal bank diorang ade kat payment kat site diorang..pas dah transfer duit just email jek diorang..nnt kita dapat la voucher code dier..

promo kali ni terpaksa saya let go..hahaa..kering.. :D

meh la datang blog saya jenguk2 photobook saya..hehee.. :D

http://blog.beba-anas.com

Syima Emi said...

mcm best photobook ni.. nak jugakkk.. skrg photobook sgt femes..

LisaVsKhusairi said...

murahnya...nk tgkla pe lg promosinya...hehehe...tgk ngn informati photobook...

CatlinaFly said...

pssst...kalau malas nak susun gmbr, leh contact me..:) catlina7@yahoo.com

www.kedaigambarkami.com

tumpang iklan jap! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop