@ Photobook Promosi!!

Thursday, December 23, 2010

Sesiapa berminat nak buat Photobook, bolehla dapatkan satu sekarang. Ada promosi - 60%. Berbaloi ni kalau beli. Ibu dah beli hari tu - Klik sini untuk baca entri - tapi medium punya. Kali ni die promosi yang large. Balik KL ni baru boleh design2. Tak sabar ni. hehe. Saper nak juga Photobook boleh KLIK SINI!!



P/s: Ibu dh otw balik KL!!

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

block24 said...

Semoga ibu selamat sampai ke KD ye... :-)

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak jemput join contest sempena perasmian blog, boleh menangi cute slogan tees untuk your little kid. Thanks ya :)
mykedaibaby.blogspot.com

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kita memang teringin nak wat photobook ni al maklum lah gambo balqis dari tecik tak pernah nak cuci...tapi tu la tak buat2 jugak

SyUhAdA said...

photobook..
menarik gak~

CatlinaFly said...

hehehe kite business photobook gak..if malas nak download software n buat sendiri, leh gi ke http://kedaigambarkami.blogspot.com

...nanti sy sewa iklan kat babyibu wokeh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop