@ Sakit kepala ketika..

Wednesday, December 1, 2010

Ramai wanita selalu sakit kepala ketika waktu datang bulan. Kadang-kadang sampai migrain. Baru-baru ni Ibu ada sembang dengan seorang dr berkaitan dengan hal ni. Kata dr tu, sakit kepala ketika datang bulan disebabkan oleh angin dalam badan. Bila kita datang bulan, badan kita berangin dan itu menyebabkan sakit senggugut, sakit kepala dan sebagainya. Emm betul la kot. Sebab bila datang bulan, Ibu pun selalu sakit kepala. Time lain takde pula.


Sebagai penyelesaiannya, dr tu cadangkan makan Panadol Active Fast. Katanya, panadol biasa hanya sekadar pain killer. Panadol active fast ni ada eno sekali. Untuk kurangkan angin. Kalau nak lebih berkesan, boleh cuba ambil Panadol active fast bersama Zentex. Em Ibu ada cuba hari tu, macam berkesan. Tak taulah kebetulan ke apa. So pada yanag selalu sakit kepala time datang bulan tu bolehla cuba ye. Till then.

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop