@ Tahniah Malaysia menang Piala AFF dan esok cuti

Wednesday, December 29, 2010

P/s: Esok cuti - yeayyy - Utusan Online

Tahniah Malaysia. Malaysia menang dengan aggregat 4-2 PIala AFF Suzuki. Setelah lama bola sepak Malaysia kemarau kemenangan akhirnya tercapai juga. Tahniah juga kepada jurulatih K Rajagopal kerana sjak die jadi jurulatih, banyak kemajuan yang pasukan Malaysia capai.

Rasanya ramai rakyat Malaysi menonton perlawanan ini. Ini membuktikan yang rakyat malaysia masih sayang dan sokong bola sepak cuma selama ni sedih dengan corak permainan mereka.

Apapun tahniah sekali lagi. Hidup malaysia!

P/s: tak paham kenapa cameraman asyik fokus kat penonton wanita indonesia-artis agaknya eh-cantik-cantik

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

Atia Adina said...

tahniah pasukan malaysia....yehaaa....esok cuti....yes

Sue said...

salam... betul tu, cameraman asyik fokus kat ppuan indon je, mmg cantik2. bibik kata itu mmg pelakon sinetron. patut la cantik. heheheee

CatlinaFly said...

syabbas malaysia! :)..pastu kan, penjaga gol glamer u! memang pun dia tangkas menyelamatkan bola..

Fana Flora said...

yeah! malaysia menang! siap dapat cuti lagi. 1st time menang.

Oyis said...

mmg mantap dan debor tgk game. dah lama x debor gini tgk pasukan msia. tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop