@ Age is Just A Number

Tuesday, January 11, 2011

Entri Melekat 48 Jam .Sila ke bawah ye untuk entri terkini!!

Masuk tahun baru bermakna bertambahla umur Ibu setahun lagi. Tahun depan dah nak masuk angka baru. Macam tak percaya je. Walaupun hati masih rasa muda (eceh!) tapi fizikal tak dapat menipu. Kalau bandingkan dulu dan sekarang muka pun dah tak berapa anjal. Garisan halus especially bahagian mata dan kawasan senyum pun dah mula tunjuk bayang. Kulit juga selalu kering je – dahla malas sapu losyen kan. Bak kata my Mama – kalau banding dengan tangan Ammar nampakla kulit kita ni dah tua. Huhu.

Kawan Ibu perkenalkan satu produk ni, namanya Eterna’. Apa benda Eterna’ tu? Eterna’ ni merupakan minuman anti-penuaan yang pertama kali dibawa ke Malaysia oleh Ooosha.com. Ia merupakan kombinasi Kolagen Marin & Ekstrak Buah Manggis. Apa fungsinya? Fungsinya ialah untuk menghilangkan kedut, garisan halus dan meningkatkan keanjalan kulit. Uihh boleh percaya ke? Meh Ibu tempek sikit maklumat yang ibu dapat dari Ooosha.com.
Ooosha.com dengan bangganya memperkenalkan produk Minuman Anti-Penuaan Eterna' yang pertama kali diperkenalkan di Malaysia. Dengan kombinasi Kolagen Marin dan Xanthone Buah Manggis, minuman Anti-Penuaan Eterna' akan membantu pengguna mengurangkan kedut, meningkatkan keanjalan kulit, menghidrasikan permukaan kulit dan memperlahankan kesan penuaan.
Dengan konsentrasi 5000mg dalam setiap hidangan, Minuman Anti-Penuaan Eterna' padat dengan kolagen marin yang terkenal sebagai bahan anti-penuaan berkebolehan meningkatkan keanjalan kulit, meningkatkan hidrasi pada kulit, menghidupkan semula kulit berumur, mengurangkan kesan parut dan "stretch marks", dan membantu mengaktifkan kolagen semulajadi kulit.
Minuman Anti-Penuaan Eterna' juga mengandungi Xanthone dari ekstrak buah manggis - satu bahan yang terkenal sebagai anti-radang dan anti-oksida yang membantu melawan radikal bebas yang memberi kesan buruk kepada kulit anda. Vitamin C juga ditambahkan bagi membantu pengurangan kedut, melembapkan dan melembutkan permukaan kulit.
Eterna' berperisa beri dan sesuai diambil sejuk.
Ambil segelas Minuman Anti-Penuaan Eterna' setiap hari, sebaiknya dengan perut kosong sebelum tidur, selama 15 hari secara konsisten untuk melihat kesannya.

Wah, betulke! Em susah nak cakap kan kalau belum cuba. Tapi produk ni tawarkan jaminan produk 40 Hari. Pulangan Wang Tanpa Soal yang PERTAMA di Malaysia. Guna, pakai, walaupun sampai habis. Kalau tidak puas hati means if tiada kesan, kita boleh pulangkan! Pulangan wang tanpa soal. Huihh ok la tu kan. Maksudnya kita beli la satu try, kalau bagus kita teruskan. Kalau tak kita pulangkan balik. Duit akan terus dibank in pada kita - maklumat lanjut klik sini!

Berapa harganya? Eterna' disenaraikan berserta harga RM 110 (15 x 15gm sachet) di pasaran tetapi boleh didapati pada harga istimewa iaitu RM 100 sahaja (tidak termasuk kos penghantaran) di ooosha.com.

Dah ngorat-ngorat Ayah suruh beli ni. Yelah, dah nak masuk angka 3 kan kena la cuba. Kang Ayah makin muda (dahla memang muda lagi dari Ibu pun), Ibu pula makin tua. Huhu. Lagi pun sekarang dioarng tengah promosi. Promosi untuk menangi iPAD sempena pelancaran Eterna' di Ooosha.com. So sambil menyelam minum air ni. Muka boleh cantik, pastu blog pun makin cantik kalau update pakai iPAD – hehe. Senang je nak menangi iPAD ni. Hanya ikut langkah-langkah berikut – nak lebih detail klik sini!! Penyertaan terakhir pada 31 Januari 2011.

klik gambar untuk lebih jelas

Maklumat lanjut layari http://www.ooosha.com/

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Zharfan said...

beshnya pormo tu--ipad...i like!!
good luck yer yana :)

Fitri Senin said...

maybe boleh tanya doktor atau pharmasist pasal produk ni..testimoni xde ibu..??

nurulazham said...

huhu...sungguhlah..bila usia dah nak dekat2 30 ni, terasa dekat sangat pulak dgn penuaan..
tapi nak pakai produk ni, takut xsesuai pulak...haihh...

nurulazham said...

ayah ammar lagi muda dari kak yana eh??baru tau..hehe..
xpe, yang penting jujur+ikhlas=setia!!

CatlinaFly said...

hehehe life's begin at 30?hhuhu tua dah diriku ini tapi perasan umur 20 lagi nih!hihi..tq for this info

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop