@ Akuarium Ammar

Sunday, January 23, 2011

Hari tu dok belek-belek widget blogspot jumpa widget fish ni. Macam comel je. Haha. Ammar sekarang suka suruh buka blog nak tengok fish - ada kat sidebar BabyIbu.


Adatujuh ekor semuanya. Bila tanya Ammar fish nama apa. Ammar kata " ni fish one, fish two.." - layan jelahkan. Suka tengok bila time bagi makan (klik mouse kat akuarium tu) - ikan kerumun makanan macam real je. Hehe. Kalau singgah sini, sudi-sudi la bagi makan kat ikan Ammar tu ye. Keke. :P


P/s: ni la hasil bila takde mood nak study. mula la buat aktiviti2 takde keje. Huhu.

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

alahai...ingt akuarium per...hehehehe

isabelle said...

haha..anak2 mmg mcm tu.
kalo x kat blog kita, dia sibuk nak belek kat blog kwn2 bloggers kita yg dia nmpk menarik

Mama Zharfan said...

comelnya ikan2 ni..ooo..nak kena bagi kn ker..me tak pernah amik tau :)

Mama Zharfan said...

yana, widget ikan ni tak memberatkan blog ker? me kalau boleh tak nak letak widget byk2--teringin nak jdkan blog me sempoi2+kemas mcm blog2 otai :p bog me now sgt messy me rasa..aisehh

SYaMiLa said...

sya baru ke bg ikan makan...he3...

My recent post "Banner Badge Flash Utk Miza"

BIONIC WOMEN said...

Dhiya pun kalau buka blog ibu dia ada kat sebelah mesti dia kata, fish want some biscuit, mama..hehe..dia suka sangat bagi makan kat ikan Ammar ni, gemuklah ikan Ammar nnti..

BabyIbu said...

mamaraisya - hehe - tajuk je lebih eh

isabelle - betul2

MZ - hehe. takdelah saje je ni. Beratke eh? rasa ok kot sbb yana buka kt opis semua ok. em makeover la skit. esok yana citer pasal makeover.

syamila - tenkiuuu

bionicwomen - haha. tq dhiya. ibu ammar malas bela ikan btul, bela ikan kat alam maya je - save bdget. keke.

Wallcraft said...

I just came across your blog and wanted to say that I've really enjoyed browsing your blog posts.

I believe your reader's might be interested to have a free wall decal to decorate their kid's room. Am doing a lucky draw right now and your reader can win a FREE beautiful wall decal of their choice from our latest catalogue.

For more info, pls visit http://www.wallcraftstore.com/

MamaAiman said...

menarik jugak akuarium ammar ni..rasenye bukan budak je main, mak budak pun main jugak macam saye..boring2 tekan :D

CatlinaFly said...

hehehe mudah sikit jaga..tak yah nak basuh2 akuarium..:) kalau nak bela hamster pun buleh..ngeh ngeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop